Най - вълнуващия въпрос зимно време.
palefaced - специалист
Нз за Югоизточна, току що говорих с ЕТ Империал - Варна. Пелетите на Трон Дунавци от 01.08 скачат на 390 лв за тон. При доставка ти взимат 20 лв ако си от Варна и освен това си прибират палетите. Мн ме дразнят дребните тарикатлъци. Обаждам се днес да ги поръчам за 04.08, служителката им, която междр по телефона звучи все едно е завършила 3 ти клас, ми заявява че ако ги платя днес ще дойдат на 380. Ако ги платя на 04 при доставката ще дойдат на 390. Дразня се на такива тарикатлъци , при положение че купувам от тях не за първи път.
Някой ако има идея от къде мога да си взема Пелети - КАЧЕСТВЕНИ за Варна, моля нека пише, не искам да ги храня тия... а избор май няма.
borkata99 - специалист
palefaced написа:
................не искам да ги храня тия... а избор май няма.
Изображение, напротив, избор винаги има !
- например: наемаш си транспорт до с. Дунавци /завода "ТРОН" е точно на пътя, супер удобно/, заявяваш си колкото ти трябват палета и в удобно за тебе време си ги докарваш Изображение до Вас и си ги прибираш...........по-лесно от това "здраве му кажи"........
миналата година от завода ги даваха по това време на 300 лв/тон ..................Изображение
АМА............................нали !!!? Изображение

м/у другото.....ако при доставка цената ти излиза 380 лв/т........не знам от какво си недоволен ?
Успех !!! Изображение
Chefo77 - майстор
palefaced написа:
Нз за Югоизточна, току що говорих с ЕТ Империал - Варна. Пелетите на Трон Дунавци от 01.08 скачат на 390 лв за тон. При доставка ти взимат 20 лв ако си от Варна и освен това си прибират палетите. Мн ме дразнят дребните тарикатлъци. Обаждам се днес да ги поръчам за 04.08, служителката им, която междр по телефона звучи все едно е завършила 3 ти клас, ми заявява че ако ги платя днес ще дойдат на 380. Ако ги платя на 04 при доставката ще дойдат на 390. Дразня се на такива тарикатлъци , при положение че купувам от тях не за първи път.
Някой ако има идея от къде мога да си взема Пелети - КАЧЕСТВЕНИ за Варна, моля нека пише, не искам да ги храня тия... а избор май няма.
Е какво не ти харесва, кое е тарикатлъка тук? До края на месеца цената е 380, от 01.08 вече е друга. Уведомила те е жената и те е информирала какво да направиш, за да вземеш на ниската цена. Можеше да премълчи и да те изненадат при доставката за след първи - това вече е тарикатлък. Като отидеш да пазариш в Билла стока, излязла от промоция, на каква цена ти я дават - на промоционалната, или на нормалната? Нали и от там не пазариш за първи път?
palefaced - специалист
Случайно да попитах що е то тарикатлък !? Последните две мнение са все на хора типично.... хайде няма да казвам какви. Ако имах отговор на конктетния въпрос който задавам, нямаше да питам тук. Можете да помогнете или да си замълчите. Особено този с Билата, човече... обади се на фирмата която съм посочил... проведи 2 разговора с тях, после говори за Била или Кауфланд. За наемането на бус, не се бях замислял и въпреки че коментара беше ироничен, ще ли е от полза, за това не го изкоментирах.
Chefo77 - майстор
Няма нужда да се обаждам на когото и да е. Уведомили ли са те, че след някоя си дата цената е друга? Казали ли са при какви условия ще получиш исканото на по-ниска цена? Къде е тук тарикатлъка? Какво има на мнението ми - че не съвпада с твоето ли? Е не може всички да са на едно, нали така :wink:
Някъде или по "Девня", или по "Цар Освободител" видях днес цена 220 лева. Ако имаш път по тези булеварди, табелата е бяло и червено. Ако ти трябва транспорт, мога да ти дам координати на едно момче да го преслушаш.
Брат ми зареди тази година от цеха до Езерово пелети на 360 лева на тон без доставка. За първа година ще ги ползва, но по мнения от познати, били много добри.
palefaced - специалист
Благодаря за нормалното мнение, този път. Сега вече ще споделя кое не ми харесва. Дават ти 67 чувала, вместо 70. Взимат си палетите след като ги разтовариш, защото инак трябва да си ги платиш и тях. Освен това ме таксуват и за доставка до нас. Отношението по телефона е все едно говоря със някоя циганка от пазара, съвсем сериозно. Миналата година ги поръчах на същия принцип - 10-2 дни по рано. Когато звънях в склада на пройзводителя, разбрах че цената до края на Август ще бъде 330 лв, отиваш, товарят ти ги с мотокара безплатно и палетите са безплатно и всичко сякаш беше добре. Само дето буса на свекъра ми не е с такава товаримост. За наем просто не се сетих. Ще ти бъда благодарен ако дадеш контактите на твоя познат, 3т мисля да взема.
borkata99 - специалист
palefaced написа:
Последните две мнение са все на хора типично.... хайде няма да казвам какви.
Изображение
ма кажи, н.п., защо да не кажеш.................нещо лошо ли сме написали или обидно ?, сподели моля те.
palefaced написа:
За наемането на бус,
сериозно ли ?
palefaced написа:
въпреки че коментара беше ироничен
сериозно ли ? сподели моля те, къде според теб ти се подигравам или говоря с насмешка за теб.............
дадох ти съвет и споделих моя опит...........за което вече съжалявам Изображение
ако си се почуствал засегнат - Изображение
Успех ти пожелавам...............с бус-а /това си е майтап, никаква ирония, повярвай ми/.
palefaced - специалист
Колеги съжалявам че писах тук. Наистина. Останете си със здраве! Лека вечер !
Chefo77 - майстор
palefaced написа:
Благодаря за нормалното мнение, този път. Сега вече ще споделя кое не ми харесва. Дават ти 67 чувала, вместо 70. Взимат си палетите след като ги разтовариш, защото инак трябва да си ги платиш и тях. Освен това ме таксуват и за доставка до нас. Отношението по телефона е все едно говоря със някоя циганка от пазара, съвсем сериозно. Миналата година ги поръчах на същия принцип - 10-2 дни по рано. Когато звънях в склада на пройзводителя, разбрах че цената до края на Август ще бъде 330 лв, отиваш, товарят ти ги с мотокара безплатно и палетите са безплатно и всичко сякаш беше добре. Само дето буса на свекъра ми не е с такава товаримост. За наем просто не се сетих. Ще ти бъда благодарен ако дадеш контактите на твоя познат, 3т мисля да взема.
Това не го беше споделил - това наистина са си тарикатлъци.
0888897467 - Тошко
borkata99 - специалист
Благодаря, лека и от мен !
Сподели после , може и с някоя снимка.
Ще е полезно за "колегите" от Варна и региона.
Живи и здрави + късмет !
Изображение

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: