Най - вълнуващия въпрос зимно време.
шоп - майстор
нед дек 22, 2019 2:57 pmDikata123 написа:
Какво да напавя по въпроса?Да търся дистрибутора ли?
Ако е гаранционна-да.
Dikata123 - напреднал
Тя новичка на 2 месеца работа е!
шоп - майстор
Ми какво чакаш?
ако на нова кола от магазина на 2 месеца има теч от маслото, какво ще направиш?
Гони до дупка!
kalin72 - майстор
Анди, проблема не е в пелетите, но шом така ти харесва...
filmatoplo - майстор
Радвай се че китайчето е мацнало повечко грес и сега е изтекла излишната .На почти всяка горелка която съм виждал -там има следи от мазничко но не повече ,пак повтарям -зъбните колелца са добре смазани ,но между двете полувинки на редуктора фабрично -няма гарнитура .Същите мотор редуктори ги срещам и при други марки горелки -същата работа .Забърсваш с парцала- едва ли ще капе повече .
andy_forresite - майстор
Калине, това че в тази безкрайна тема пишем 15 човека, 5 от които с пелети Керпи и един от тях има забележка към тях, не означава непременно че проблемът не е в пелетите. Повярвай ми, всичките ни драсканици се четат от хиляди хора, които не пишат и няма и да пишат. Само седят удобно пред лаптопа, пийват си питието и се кискат с нашите глупости (от време на време, или често). Много от тези хора имат същите наблюдения върху пелети Керпи. И аз съм жив човек, слава богу здрав и прав, движа се, общувам, включително по пелетната грейко тема. Еми същото е и при тях. Щом казвате че досега това са били едва ли не най-хубавите слънчогледови пелети, аз ви вярвам безпрекословно. Аз купих от тях за първи път тази година и това ще е последното купуване от този производител.
stridata - специалист
Аз и още 3-ма души имаме проблем с таз годишното Керпи!
filmatoplo - майстор
:wink: Четат да-почти всички производители на горелки и пелети четат .
kalin72 - майстор
нед дек 22, 2019 10:45 pmstridata написа:
Аз и още 3-ма души имаме проблем с таз годишното Керпи!
Стрида, поигра ли си с настройките?
Аз съм от тези които четат, но рядко пишат. С Керпи съм и също имам буци, но ги имах и миналата година с Ресен. Играх си с въздуха и надолу и нагоре, няма оправия. Само като очистя нагара по стените и за 2-3 дена не се образуват, след това лека полека се почва. Също си мисля че има значение какъв е котела( моя е правен), защото имам наблюдения с комшиите, които като стане нещо и ме търсят. Те също са с Керпи, единия е с котел Виадрус и бих казал много занижена грижа(моята дето се казва я търкам като кола постоянно) за горелката и изобщо НЯМА буци, друг пък с правен пак котел също няма и се хващам за главата и се чудя.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: