нед дек 29, 2019 8:33 pmLazarGanev написа:Фен си ми тинед дек 29, 2019 8:19 pmRumen89 написа: ДООООБРЕЕ! Ако искаш и забрана да ми дадеш да не пиша?Устъй го brassSob, нека ти забранява. Ти си питай пак, на мен ми харесва, много сладко питаш![]()

нед дек 29, 2019 8:33 pmLazarGanev написа:Фен си ми тинед дек 29, 2019 8:19 pmRumen89 написа: ДООООБРЕЕ! Ако искаш и забрана да ми дадеш да не пиша?Устъй го brassSob, нека ти забранява. Ти си питай пак, на мен ми харесва, много сладко питаш![]()
нед дек 29, 2019 7:20 pmLazarGanev написа:А ако го използмам така до пролетта ще станели някакъв проблем!нед дек 29, 2019 7:07 pmstridata написа: Мене шнека ми е тотал щета с тая Мощност 1! По къс е с 3-4 сантима и стърже и тропа яко. Сигурно шлаката е влезнала и на вътре. Не знам кво да права!?!? Що ми трябваше да се втилясвам в тия буци, а не си пиех лакията. Жена ми вика, че котлето ми било като любовница.....Ми как кво - нов.
нед дек 29, 2019 8:55 pmstridata написа: А ако го използмам така до пролетта ще станели някакъв проблем!Карай, ни бой са!
нед дек 29, 2019 8:58 pmТрифон П.Трифонов написа:Знаеш ли, аз на познати им събирам отрязъци когато режем големия шнек. Те занаятчии и си заваряват прехода.нед дек 29, 2019 8:55 pmstridata написа: А ако го използмам така до пролетта ще станели някакъв проблем!Карай, ни бой са!
На пролет, разглобяваш както е обяснявано на Румбата (а питай и ти!!! Хахааа), разпъваш го до предварително измерения размер и.... продължаваш да ореш.....следващия сезон.
нед дек 29, 2019 9:00 pmLazarGanev написа: 3-4 санта не са малко, интересно ми е дали ще изкара сезонаЗависи от кога ше настъпи зора и....решението е според него и възможностите.
нед дек 29, 2019 9:09 pmТрифон П.Трифонов написа:Подари го на идола ни.нед дек 29, 2019 9:00 pmLazarGanev написа: 3-4 санта не са малко, интересно ми е дали ще изкара сезонаЗависи от кога ше настъпи зора и....решението е според него и възможностите.
brassSobолев, седи ми парчето, ма не знам да си го пазя или да го подарявам. Към 40 санта е.
Мойта не е превъртяла много тонаж, ама няма признаци да са отклонява от рязмера. Вчера я бърках. Явно буфера ма е спасил.
нед дек 29, 2019 8:48 pmТрифон П.Трифонов написа: Не закачайте Румбата!Ми и аз си ви обичам нищо, че понякога се поскараваме. Иначе бладаря ви момчета найстина сте ми помагали. Ще го сменя тоя шнек но чак на пролет. Ако не мога сам ще пиша на л.с.
Само мой е.
Оня ден ма пита на дълго и на широко на ЛС, неска ми с..е в устата.
Мой е, обичам го.....и аз като фен. Хахаааааа, кък да му са разсърдиш?!!!
Такава непринудена наивност не са среща току тъй. Дар от шефа е.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: