вт яну 07, 2025 6:02 pmnkt написа: ...
Закупих управление от Натурела с тъчскрийн модул към платката, около 500 лв мисля беше всичко , НО идва "гола" платка, тук вие си измисляте кутия за нея и как най-лесно да имате достъп до нея...

вт яну 07, 2025 6:02 pmnkt написа: ...
Закупих управление от Натурела с тъчскрийн модул към платката, около 500 лв мисля беше всичко , НО идва "гола" платка, тук вие си измисляте кутия за нея и как най-лесно да имате достъп до нея...
ср яну 08, 2025 10:09 amn_a написа:Да, контролера на IVG отпада и всичко се управлява през платката на Натурела.вт яну 07, 2025 6:02 pmnkt написа: ...
Закупих управление от Натурела с тъчскрийн модул към платката, около 500 лв мисля беше всичко , НО идва "гола" платка, тук вие си измисляте кутия за нея и как най-лесно да имате достъп до нея...Не се ли прави друго, в такъв случай?
чет яну 09, 2025 5:35 amnkt написа:ср яну 08, 2025 10:09 amn_a написа:Да, контролера на IVG отпада и всичко се управлява през платката на Натурела.вт яну 07, 2025 6:02 pmnkt написа: ...
Закупих управление от Натурела с тъчскрийн модул към платката, около 500 лв мисля беше всичко , НО идва "гола" платка, тук вие си измисляте кутия за нея и как най-лесно да имате достъп до нея...Не се ли прави друго, в такъв случай?
чет яну 09, 2025 6:30 amТрифон П.Трифонов написа:Ок. Млъквам. Извинете ме, молячет яну 09, 2025 6:27 amn_a написа:Не се налага.
Имах предвид случая в който поръчваш едно, а идва друго... Не се ли процедира другояче...
Поръчваш и идва това, което е.
чет яну 09, 2025 6:53 amLazarGanev написа: За дисплея си имат перфектна кутия, но е опция, трябва да се поръча допълнително, а дънната платка може да се монтира в обикновена разклонителна кутия с по-големи размери, няма нужда от табло за АПТова ми беше първата идея , но имах излишно табло, всеки както си прецени. Дисплеят се закача на стената и незнам да има нужда от кутия, той си е като таблетче, единственото което направих за него е да си направя по-дълъг кабел, изнесен е на 4 метра от кутията с платката. Идеята беше,че е постижимо преминаването от IVG към Натурела без да се пипа нищо по горелката.
чет яну 09, 2025 5:21 pmnkt написа: ...Поздрав!
Отностно питането на колегата по-горе, аз бях наясно че ще дойде "гола" платката и че трябва да се мисли кутия за нея, не съм питал в Натурела за кутия защото прецених , че не е проблем да се напъха в някоя кутия под ръка.
Поздрави !!
чет яну 09, 2025 5:21 pmnkt написа:На кое викаш таблетче, на платката на дисплея ли? Ето го дисплея до кутийката, която се поръчва за него, беше към 15лв, не знам сега:чет яну 09, 2025 6:53 amLazarGanev написа: За дисплея си имат перфектна кутия, но е опция, трябва да се поръча допълнително, а дънната платка може да се монтира в обикновена разклонителна кутия с по-големи размери, няма нужда от табло за АПТова ми беше първата идея , но имах излишно табло, всеки както си прецени. Дисплеят се закача на стената и незнам да има нужда от кутия, той си е като таблетче,
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: