Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт яну 07, 2025 6:02 pmnkt написа:
...
Закупих управление от Натурела с тъчскрийн модул към платката, около 500 лв мисля беше всичко , НО идва "гола" платка, тук вие си измисляте кутия за нея и как най-лесно да имате достъп до нея...
:? Не се ли прави друго, в такъв случай?
nkt
ср яну 08, 2025 10:09 amn_a написа:
...
Закупих управление от Натурела с тъчскрийн модул към платката, около 500 лв мисля беше всичко , НО идва "гола" платка, тук вие си измисляте кутия за нея и как най-лесно да имате достъп до нея...
Да, контролера на IVG отпада и всичко се управлява през платката на Натурела.

Прикачен файл

phpThumb_generated_thumbnail.jpg Това е комплекта който ползвах, като към него закупих отделно WiFi модул и един датчик за Т на коминните газове.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет яну 09, 2025 5:35 amnkt написа:
ср яну 08, 2025 10:09 amn_a написа:
...
Да, контролера на IVG отпада и всичко се управлява през платката на Натурела.

Имах предвид случая в който поръчваш едно, а идва друго... Не се ли процедира другояче...
чет яну 09, 2025 6:27 amn_a написа:

Имах предвид случая в който поръчваш едно, а идва друго... Не се ли процедира другояче...
Не се налага.
Поръчваш и идва това, което е.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет яну 09, 2025 6:30 amТрифон П.Трифонов написа:
чет яну 09, 2025 6:27 amn_a написа:

Не се налага.
Поръчваш и идва това, което е.
Ок. Млъквам. Извинете ме, моля

Изображение
LazarGanev - "Велик майстор"
За дисплея си имат перфектна кутия, но е опция, трябва да се поръча допълнително, а дънната платка може да се монтира в обикновена разклонителна кутия с по-големи размери, няма нужда от табло за АП
nkt
чет яну 09, 2025 6:53 amLazarGanev написа:
За дисплея си имат перфектна кутия, но е опция, трябва да се поръча допълнително, а дънната платка може да се монтира в обикновена разклонителна кутия с по-големи размери, няма нужда от табло за АП
Това ми беше първата идея , но имах излишно табло, всеки както си прецени. Дисплеят се закача на стената и незнам да има нужда от кутия, той си е като таблетче, единственото което направих за него е да си направя по-дълъг кабел, изнесен е на 4 метра от кутията с платката. Идеята беше,че е постижимо преминаването от IVG към Натурела без да се пипа нищо по горелката.
Отностно питането на колегата по-горе, аз бях наясно че ще дойде "гола" платката и че трябва да се мисли кутия за нея, не съм питал в Натурела за кутия защото прецених , че не е проблем да се напъха в някоя кутия под ръка.
Поздрави !!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет яну 09, 2025 5:21 pmnkt написа:
...
Отностно питането на колегата по-горе, аз бях наясно че ще дойде "гола" платката и че трябва да се мисли кутия за нея, не съм питал в Натурела за кутия защото прецених , че не е проблем да се напъха в някоя кутия под ръка.
Поздрави !!
Поздрав!
... Писа "НО" и предположих непълна комлектация...
LazarGanev - "Велик майстор"
чет яну 09, 2025 5:21 pmnkt написа:
чет яну 09, 2025 6:53 amLazarGanev написа:
Това ми беше първата идея , но имах излишно табло, всеки както си прецени. Дисплеят се закача на стената и незнам да има нужда от кутия, той си е като таблетче,
На кое викаш таблетче, на платката на дисплея ли? Ето го дисплея до кутийката, която се поръчва за него, беше към 15лв, не знам сега:

Прикачен файл

Кутия дисплей 2.jpg

Прикачен файл

Кутия дисплей.jpg
mitashki911 - специалист
Здравейте. Имам Котел дакон дор 20 с пелетна горелка GP 25 SC. Може ли управлението на натурела да се присади на горелката на GP и кой модел е най-подходящ. Някой правил ли е такава комбинация.
Благодаря предварително за помощта.

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: