Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Kondor1 - специалист
Можеш ли да четеш или си изтървал някоя дума? Казвам "защо да се пълни темата излишно", а не "дай да пишем да се трупа баластра".
kmeta1982 - напреднал
пет мар 06, 2020 11:28 pmmarkoscbr написа:
пет мар 06, 2020 4:23 pmKondor1 написа:
Държавата или картелите? Пелетите не мисля, че държавата ги прави и определя цените. А това как тол таксите ще ги оскъпят ми звучи малко несериозно. Добро оправдание.
Картелите не са ли държава в държавата, нека да пишем смислени коментари по горелка и котел Греико, кой с каквото може да помага с каквото е патил по системата .Аз още от сега се зареждам с пелети чамови 300ле. тон ще взема още 2т и съм оридил идващата зима живот и здраве да има само.
Като твоя смислен коментар тук ли, Kondor1? В моя случай темата ми помогна да си закупя Грейко 20 комплект, считам я за полезна. А ти да вземеш да спреш да остроумничиш вече, а?
Димитър Димов - специалист
ср апр 29, 2020 9:48 pmkmeta1982 написа:
чет апр 23, 2020 12:06 pmKondor1 написа:
И защо не коментирахте последните 3-4 неща на лични, а трябва да се пълни темата.
Ами пълни я, де! Ама цяла седмица нищо. Примерно всеки да каже от къде с какво се запасява и на каква цена? Все пак всичко се свежда до цени и разходи :supz:
Кмете,не с лошо.Има тема за пелети,където всеки пише за разход,цена,производител.Ако не се лъже беше '' разход на пелети''.
Kondor1 - специалист
чет апр 30, 2020 7:12 amkmeta1982 написа:
Като твоя смислен коментар тук ли, Kondor1? В моя случай темата ми помогна да си закупя Грейко 20 комплект, считам я за полезна. А ти да вземеш да спреш да остроумничиш вече, а?
Попита някой дали продава на старо - отговориха ти в темата. Оттам нататък минавате на лични съобщения. Толкова ли е трудно за проумяване?
brassSob - специалист
Аз съм виновен, че не съм видял/ прочел/ отговорил на съобщението му. Момчето е писало и след като няма отговор е писал тук.
Димитър Димов - специалист
чет апр 30, 2020 12:41 pmbrassSob написа:
Аз съм виновен, че не съм видял/ прочел/ отговорил на съобщението му. Момчето е писало и след като няма отговор е писал тук.
И сега за наказание за всички лекарство против корона вируса :drinkers: .
Мир и Любоф! Виновни няма. Нека бъде топлина!
Важното е, че се е стигнало до решение, удовлетворяващо и двете страни.

Кондьо, да ни ма пустосаш сига и мене?! Аз няма повече.

Мислех и аз да си продавам пелетарника, но предвид, че си търсим горска къща, Пелетка остава.

Наздраве Димов!
ico_3 - специалист
Горелката ми спря някой с идея какво може да и е?Не я бях палил от две седмици тази сутрин я запалих тръгна и излязох като се прибрах горелката не работи дисплея също.
filmatoplo - майстор
Има ли захранване ,проверете и входните предпазители .
ico_3 - специалист
[quote=filmatoplo post_id=1024181 time=1588596338 user_id=9377]
Има ли захранване ,проверете и входните предпазители .
[/quote]
Захранване има,предпазителите са здрави.Май е платка.Някой има ли представа колко струва нова?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: