• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vanko68 - специалист
Филме,ти как разбра,че Галети по цена и КАЧЕСТВО са след БГ недомислицата Клима 2000 ? Че и по цена даже Галети са по-евтини,ако ги вземеш от вносител като Интерметал. Пример-2,7 Квт са 380 лв с ДДС.За качеството-в заводите Галети се правят конвекторите на Дайкин.Е тва ако не е доказателство за качество,здраве му кажи. За шума да не говорим между двете марки.
Чаро - Акълия
Подкрепям Ванко. Клима и Галети са като кетчуп и домашна лютеница :-D
Едното мяза на другото, ама нещо му липсва.
Монтирал съм и едни евтини китайчета. Климата е малко по-добра, но по-скъпа. Китайчето 3,4кв е под 300лв е всичко (стойки,мойки, крачета, управления..)
За шума няма да говорим.
filmatoplo - майстор
Ванко в Интерметал спя , по скъпи са .Дори с по голяма отстъпка ги взимам сравнени на Климата от от Силпа и пак са по скъпи -ако прибавя и управления . За качество спор няма , но не и фрапиращо - може би съм първия в моя град който монтира такива конвектори преди години - още са като нови .
vanko68 - специалист
Филма,не са по-скъпи бре,и с двете марки ( вече само с едната де) работя. Явно при теб цените са различни.Цената ,която аз съм цитирал,е барабар с управлението.Колко е подобна Клима 2000 при теб,да не би да ти я подаряват за 300 лв? А за мен лично колко са изкарали няма никаква връзка с това,дали ми харесват и дали ще ги предлагам на клиентите си. То какво има в един конвектор-един тъпо моторче за вентилатора,какво да му се разваля толкова...
ror - специалист
и едно тъпо управление, което дава много различни данни за секунда. Абе прецаках се с тия Клими май
Galy - специалист
На мен ми оферираха Клима 2000 за системата вкъщи, но в един комплекс в който ходихме видях Галети и се замислих. Така че, нека да сметна какви киловати са нужни и напролет дайте цени и да си взема конвекторите от вас щом ползвате добри отстъпки ;)
vanko, в ценовата листа на Интерметал, 2,68kW без ДДС и без управление идва на 380.19лв. Сигурен ли си за цената, която цитираш?
А Интерметал предлагат ли чилърите на Галети. В официалния сайт на Галети върви реклама за -50% за чилърни системи :?
Чаро, това за лютеницата много радва :lol:
Чаро - Акълия
Гал, не се замисляй!
Изобщо не прави сметка на 200-те или там колкото дойдат лв. Е, разбира се, ако имаш възможност. :-D "За кеф не жали лев" То по-скоро не кеф, а спокойствие.
Отказа ли се от подово? :) Не съм ти чел ремонта скоро...
filmatoplo - майстор
На едно место имам монтирани - Галети и Клима 2000 няма да ви кажа кой е по добър в топленето и кой е по шумен .Само ще ви кажа че единия топли по добре но се джаска и дрънчи повече на 3 скорост. :lol: и двата са с центробежен вентилатор .
Galy - специалист
Подовото отиде в историята. Направих си подово само в банята. Минахме през 100 варианта на отопление (както повечето тук де) :)) Първо бяхме на камина с дърва (уж за кеф от огъня)...че с въздуховоди, после през подово, после пуснахме тръбите в гофре, защото мислех да се топля или на газ, или на котел. Сега разкопах отново пода, махнах гофретата, сложих необходимата изолация и реших: ЧИЛЪР С КОНВЕКТОРИ :) Или поне да съм готов за този вариант, пък то каквото и да предприемем в зависимост от възможностите, системата да е готова. Но конвектори задължително!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26

Тема "вентилаторен конвектор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: