• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 32
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
rdx - специалист
Втори етаж

Прикачен файл

IMG_4928.jpg
IMG_4928.jpg (47.69 KиБ) Видяна 3788 пъти
filmatoplo - майстор
Добре е , ти ли я прави . :) щранговете тествани ли са до кранчета -нямам вяра на тефлоновата лента .Какво фи-са щранговете .
mitaka_vk - специалист
Така като гледам май щранговете са ф32.
rdx - специалист
Прави я майстор по ВИК,когато ми прекарва водопровода.Нищо не е пробвано за теч.Не знам диаметрите на тръбите,как да ги измеря(външен или вътр.диаметър).Има ли грешки?Връзката за камината?
vodopada - специалист
Здрасти,rdx добре изглежда но задължително направи проба и повдигни малко колекторите към обезвъздушителя.
2v6 - майстор
filmatoplo написа:
56 градуса при Водопада е макс температура -той вентила толкова пуща -инсталацията му е спретната нискотемпературно .Той ако я напатка на 70-80 ще се попари .На пода нищо му няма -повече от 35 гр не вдига - при непрекъснат режим веднъж като се темперира пода задвижките пускат вода на интервали .
Нискотемпературните инсталации работят с вода под 40 градуса на вход :idea:
Под нагрят над 27-28 градуса е вреден за здравето :!:
filmatoplo - майстор
Имам тескере от Рехау -35 градуса .
2v6 - майстор
filmatoplo написа:
Имам тескере от Рехау -35 градуса .
Какво означава това "-35 градуса" :?:
filmatoplo - майстор
В записките си от Австриеца който водеше курса съм записвал температури от 27 до 35 градуса за различни помещения -спални,холове,мокри помещения бани ,темпериране на бетон ,отопление на стадиони,топене на сняг . Като забележка ми е писано темп по висока или равна на 60 градуса .
2v6 - майстор
filmatoplo написа:
В записките си от Австриеца който водеше курса съм записвал температури от 27 до 35 градуса за различни помещения -спални,холове,мокри помещения бани ,темпериране на бетон ,отопление на стадиони,топене на сняг . Като забележка ми е писано темп по висока или равна на 60 градуса .
Значи в тескерето ти пише: "Сертификат на филматопло, че е посетил семинар на Рехау на еди коя си дата"...

За какво в крайна сметка се отнася температура 35 градуса :?:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 32

Тема "Избор на пиролизен котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: