• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
zimel - специалист
zimel написа:
filmatoplo написа:
Как, бате Антон е номер 1 =D> :prayer: ,ама Зимел ако не е почерпил :drinkers: .
При мене няма такъв филм, даже се случва аз да свърша работата и после аз да почерпя :)
Искам да поясня, може би, не бях конкретен и моите думи може да се изтълкуват по погрешен начин.

Пример:

Идва при мен клиент, който иска да се запоят няколко теча в казана му за ракия, свършвам работа, черпя го една бира... и човека си отива щастлив...

Ама най ми е кофти когато не каже и едно благодаря.
zimel - специалист
http://www.coppereurope.org/images/pubpdf178.pdf

Информация за хората, които искат да си направят водно отопление с медни тръби.
zimel - специалист
С помоща на Антон и четене във форума, ето какво сътворих:

Това съоражение принципно би трябвало да работи, но това ще се разбере по-нататък.

Прикачен файл

ТРЪБИ 015.jpg
ТРЪБИ 015.jpg (72.77 KиБ) Видяна 3248 пъти

Прикачен файл

ТРЪБИ 010.jpg
ТРЪБИ 010.jpg (75.18 KиБ) Видяна 3248 пъти

Прикачен файл

ТРЪБИ 008.jpg
ТРЪБИ 008.jpg (73.18 KиБ) Видяна 3248 пъти
filmatoplo - майстор
Супер -браво =D> , това няма да мръдне (в сравнение с белите ал тръби с вложка) -правил съм такова но ти гледам си по оригинален като сам си правиш отвори в тръбата -вместо тетки :wink: .Ами ще им правиш ли тест на спойките :? :)
zimel - специалист
Филма, благодаря за хубавите слова, а по въпроса с пробите ще ти отговоря, с цитат от една реклама:

" Ти мигачите ги остави на нас..." :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Много красиво колекторно табло с кутия наистина, но за какво служи? :?
filmatoplo - майстор
:) Служи -млужи - малко е виното :drinkers: .Специални поздрави -и много здраве пожелавам на всички от Отопление и не само :-D Антоне , Лазаре ,Сънчо,Чаро,Кул ,Денучи,Дамян и други..... :partyman:
Последна промяна от filmatoplo на нед дек 25, 2011 11:27 pm, променено общо 1 път.
Ееее, Филма, ти ме изненадваш :? ! Опитен войник, пък да се оставиш да ти свърши джепането по средата на битката.. Да пращам ли по Еконт? Три кила срещу три суджука? :drinkers:
Чаро - Акълия
Е щом тук се падна кръчмата тая година- Наздраве! Много и много богати клиенти да имате и в добро здраве да ги оправяте. И аз барабар Петко с мъжете покрай вас :respekt: :partyman:

Понамалил съм пиенето- мога да предложа тиква. Варена. Оферти? :-D
Преди малко я изядохме - печена тиква пълнена с нарязани плодове, локум, мед и орехи, канела, ванилия. Не остана време за снимки. Ама ми пристърга и сега пак съм на пържоли с вино
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Проект за отопление на твърдо гориво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: