• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Vik1963 - помощник
Здравейте! Сега се прибирам от работа и горелката отново беше угаснала. Лошото е, че вече трети път я рестартирам и тя не иска да запали. А настройките ми са следните:
t1 -0
t2 -1
t3-56
t4 - 9
t5 - 5
t6 - 100
t7 - 16
t8 - 56
t9 - 33
t10 - 74
t11 - 40
t12 - 90
t13 - 48
t14 - 150
t15 - 52
t16 - 160
t17 - 60
t18 - 1
t19 - 99
Работи в режим на модулация трета степен. Температура на водата 60градуса.
Vik1963 - помощник
Пелетите само тлеят и не могат да се разпалят хубаво.
Приемам всякакви напътствия, че вече е студено.
filmatoplo - майстор
Увеличи Те 4 направи го на 10 ,това е дозата за първоначално палене ,виж и дали запалката грее .Това Те 3 го върни на 51 .
Vik1963 - помощник
Най-после запали. Запалката явно работи. Ще наглася новите параметри, които ми каза filmatoplo. Дано има ефект.
Svezar - специалист
Е,ако запалката работи няма как да не запали с подходящата купчинка пелети,ако и на 10 се случи някой път да не запали минаваш на 11 и така до пълна победа :) Само за сравнение миналата година с едни пелети бях на 8 тази година съм на 11 :idea:
n.ganev - майстор
Лошо е когато се прееВе фотодатчика, че както гори гасне и ..... Абе най добре е да се Натурализира, че и запалките не горят.
Vik1963 - помощник
n.ganev написа:
Лошо е когато се прееВе фотодатчика, че както гори гасне и ..... Абе най добре е да се Натурализира, че и запалките не горят.
Мислиш ли, че фотодатчика може ту да работи, ту да не работи?
n.ganev - майстор
Пиша неща които съм патил и виждал. Както си работи напр. на 3та с хубав жълт почти бял пламък фотодатчика отчита липса на пламък и гаси - след това пали и Газ. Стоял съм с часове и съм гледал ту пламъка, ту дисплея - Абе луда работа #-o
Vik1963 - помощник
Мислите ли, че с подмяна на фотодатчика нещата ще се оправят? Аз също имах съмнения във този датчик, но си мисля, че той или работи или не работи. Как може да работи от време на време?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26

Тема "Проблем с горелка Фероли." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: