ср яну 23, 2019 11:45 pmgnt69 написа:Това са на Иво Мирчев нещата от Да България !ср яну 23, 2019 11:31 pmManu написа: Екстра си ! С DS18B20 , ако не се лъжа имаше готово решение на Sonoff. APP и работа с Алекса и Гугъл...Конкретно съм взел такъв стаен термостат и датчиците жичните в него пък с безжичните се разбират самички.
Дай малко повече инфо къде си ги накичил тея датчици и т.н.
ЦЪК .
Иначе тия имат и други работи но аз имам само Bboil rf.
ЦЪК

До един момент ги следях...и им изпуснах края.  Ще разгледам обстойно ! Знам, че продават и за чужбина доста.
  До един момент ги следях...и им изпуснах края.  Ще разгледам обстойно ! Знам, че продават и за чужбина доста.Ето го Sonoff-a с DS18B20 , ако на някой му затрябва такова решение -има бая възможности за без пари.
ср яну 23, 2019 11:54 pmkyxap написа: Имат, Sonoff TH10 и TH16 https://www.itead.cc/sonoff-th.htmlАбе ще си кажете всичко вие !

. 2 глави отпаднаха, понеже не се препоръчват за монтаж в бани, мога да ги огранича до общо 6 броя глави, за 4-ри спални и 2-то хола, като този сезон, ще карам с 3 глави на единият етаж, а за другия ще видим какво ще решим. Ако има ефект от цялата работа (за температурния комфорт в стаята вече съм убеден), то ще се отрази в разхода дори и само с ел. глави на 3 от основните радиатори. Очаквам най-вече по-дълги паузи на горелката след като изключи по температура на вода, понеже ел. главата напълно затваря радиатора при достигане на температура в помещението, нещо което обикновеннта механична не може да направи напълно и винаги си циркулира по-малко (без значение колко топло е в стаята, а понякога е задушаващо топло или пък се усеща по-хладно, но на нея не и идва веднага на акъла да стопли или да затвори напълно), или го прави по-бавно поне за мен.
 . 2 глави отпаднаха, понеже не се препоръчват за монтаж в бани, мога да ги огранича до общо 6 броя глави, за 4-ри спални и 2-то хола, като този сезон, ще карам с 3 глави на единият етаж, а за другия ще видим какво ще решим. Ако има ефект от цялата работа (за температурния комфорт в стаята вече съм убеден), то ще се отрази в разхода дори и само с ел. глави на 3 от основните радиатори. Очаквам най-вече по-дълги паузи на горелката след като изключи по температура на вода, понеже ел. главата напълно затваря радиатора при достигане на температура в помещението, нещо което обикновеннта механична не може да направи напълно и винаги си циркулира по-малко (без значение колко топло е в стаята, а понякога е задушаващо топло или пък се усеща по-хладно, но на нея не и идва веднага на акъла да стопли или да затвори напълно), или го прави по-бавно поне за мен. Котелът не знам какви ги върши...почива или работи на свещ !
 Котелът не знам какви ги върши...почива или работи на свещ !