Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gardenER-- - специалист
Кой от специалистите тук инсталираше Грейковци, че търговеца от който съм закупил горелката от месец ме мота, днес пристигна и бункера и след като ПАК им позвънях, от снощи са под карантина... Елин Пелин (обл. София) давам директно и номер - 0879037478 Николай
filmatoplo - майстор
То гаранцията кой ще завери.
stridata - специалист
0876569882- Ники-Норбас - предсативтел на Грейко за София.
gardenER-- - специалист
пон окт 19, 2020 4:43 pmfilmatoplo написа:
То гаранцията кой ще завери.
Това вече не ми казаха, утре ще се чуя с тях доп. и ще видя какво ще кажат, в противен случай на номера по-горе ще позвъня
ico_3 - специалист
Здравейте,някой да е чувал за котли Термоплам?Доколкото открих в нета са македонски,защото препоръчах на един приятел да си купи котел и горелка Грейко той го направи но сега отишъл някакъв майстор да му хвали този котел,че чак му казал да продаде грейкото и да си купи такъв. :?
filmatoplo - майстор
Да не е -Термолукс или Алфа плам -я питай ,че Грейковците ще настръхнат. :wink:
ico_3 - специалист
вт окт 20, 2020 9:00 amfilmatoplo написа:
Да не е -Термолукс или Алфа плам -я питай ,че Грейковците ще настръхнат. :wink:
Ами Термоплам каза човека.Аз дали ще се правя с новото упрваление на Грейко че моето от първите а пък прителя ще разчита на мен за настройки.
speka_rs - майстор
вт окт 20, 2020 9:04 amico_3 написа:
Аз дали ще се правя с новото упрваление на Грейко че моето от първите а пък прителя ще разчита на мен за настройки.
Натурела е няма да се объркаш записваш или запомняш какво си променил и не е по на добре го връщаш на същото място. И запомни, че горелката трябва да гори със жълтав и ленив пламък, а не синкав и бързо играещ.
Virtex - майстор
Част от дискусиите за водно подово са преместени в viewtopic.php?f=10&t=13313&p=1043931
pechkata - специалист
вт окт 20, 2020 10:09 amspeka_rs написа:

Натурела е няма да се объркаш записваш или запомняш какво си променил и не е по на добре го връщаш на същото място. И запомни, че горелката трябва да гори със жълтав и ленив пламък, а не синкав и бързо играещ.
Това много зависи и какво гориво използваш...
И няма смисъл да ги пише - фабричните настройки ги има в книжката на Грейко...

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: