Най - вълнуващия въпрос зимно време.
maistora1965 - специалист
Аз да попитам някой от по знаещите какви са минималните изисквания за компютъра за да тръгне програмата понеже ще стои в мазата при горелката и ще трябва да копувам нещо втора употреба.Едното изискване е да има ком порт но за друго не съм на ясно.
masterpit - специалист
filmatoplo написа:
:?Много кабели, за какво са всички.

Догодина още два! Датчик за вотрия бойлер и захранване за помпата му :mrgreen:
n.ganev - майстор
димитар кисиов написа:
maistora1965 написа:
n.ganev написа:
Супер! Сега се чудя дали да не викам майстора с боба, да вземам суджука, да предложа на Филма да вземе Алжирка и да палиме гащите и - Варна! или пак да ходя на Узана че вечерта тъста ме е канил да черпи за рожден ден :? . Май ще помисля до Зарезан. Иначе още чакам да ми донесат костилки от сини сливи ама трябва да измисля механизиран начин да ги начупя по на половина че ще са от едри сливи - " Стенлей".
Видях, че има нов отговор. brat4eda_81, нали знаеш вица за това колко дявола пазят в ада казана на българите :yawinkle: ?
Лошо няма даже се чудя дали да не си направим някъде един семинар :drinkers: на собствениците на Грейко да обсъдим новости да дадем предложения и препоръки :partyman:[/quo. Един мои познат ми разказа че неговото прасе чоплило пресни костилки от сини сливи.измивалоги и разполовявало идеялно.уникален габровски начин за раздробяване.догодина като излезнат пресните костилки ще снимам да покажа патента
Кога казахте, че ще семинара?
А иначе не снимай а събирай :yawinkle: или докарвай прасето или се съмняваш ,че няма да ни стигне? :drinkers:
masterpit - специалист
maistora1965 написа:
Аз да попитам някой от по знаещите какви са минималните изисквания за компютъра за да тръгне програмата понеже ще стои в мазата при горелката и ще трябва да копувам нещо втора употреба.Едното изискване е да има ком порт но за друго не съм на ясно.
Колега, гледай да е след 2002г. за да ти върви без проблем ХР. Например от по-старите AMD Athlon 1800+ или Intel Pentium 4 на 3Ghz и минимум 512МБ РАМ DDR400 20GB твърд диск. Това са все пак минимални критерии всичко над тези е по-добре. Операционна система Windows XP Service pack 3, заради фреймуорк . Притурката е необходима за работата на софтуера и със сигурност я има във въпросния сървизпак. Microsoft office 2003 за да гледате изведените графики на колегата Evgeniy..
Evgeniy - майстор
Търси asus ee pc

Вече има евтини втора употреба и с един адаптер USB-COM ще върши работа и ще харчи малко ток. Може да е с повредена клавиатура или дисплей. Това не пречи на дистанционна връзка.
filmatoplo - майстор
Цялата работа защо :? докато сте на работа в офиса да зяпате ко прай горелката ли, сега малко шега -по интересно би било контрол над жената :wink:.
n.ganev - майстор
Абе то добре да има контрол и над горелката и над жената, ама коя от всичките оправани бе бате :? ? Става въпрос за добре работещи горелки и доволни / стоплени / жени де :-D !
maistora1965 - специалист
filmatoplo написа:
Цялата работа защо :? докато сте на работа в офиса да зяпате ко прай горелката ли, сега малко шега -по интересно би било контрол над жената :wink:.
По скоро като промениш нещо в настроиките не да тичаш през половин час до мазата ами примерно да видиш след 8 часа какви ги е вършила горелката а относно жената нали знаеш жена и ръжда тръгнат ли спиране няма :lol:
n.ganev - майстор
И огън и водааа ....... #-o и жена и женааааааааааа #-o
Evgeniy - майстор
filmatoplo написа:
Ми лично за мен за да си изясня има ли смисъл 5-6 часа работа на първа степен след пъровначално загряване или 2 часа на трета и да вдигне толкова, колкото на първа не може и "да държи топло". Това си зависи от системата, но е хубаво да се визуализира.

Отделно като си играя с въздуха мога да видя при различните проценти въздух как се мени модулирането и да избера такава стойност, при която по-голямата степен да е с най-малко включвания за час.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: