Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:wink: Да стана весело,значи ще има и статистика за изминал период от работата на горелката така ли, покажете един дневен отчет, може и нощен ако сте били вечер на работа :).Сега разбирам ползата, тя се усеща най добре от този който има горелката у тях.
n.ganev - майстор
filmatoplo, Абсолютно!
Evgeniy, Утре окоро 11 часа съм на "Узана", препоръчай писта без "Завоя" :prayer: - Сещаш се защо нали [-o< ?
alex_serviz - специалист
Статистиката за минал период ( за горелката, де! ), е през 5 сек./24 часа в денонощието. Жената за съжаление не подлежи на статистика, още по-малко на контрол! По-скоро - обратното: :axe: :cry:
Между другото, статистиката ( а и останалите функции! ), може да ти бъде полезна и на теб. Вместо да ходиш до някой да видиш настройките му, да го разпитваш какво е изписала горелката при изгасване и т.н., го караш да ти изпрати статистиката и моментните настройки. Или директно се връзваш с горелката. И те така!
Ето и някаква статистика:
Изображение

Прикачен файл

Monitoring.rar
(83.29 KиБ) Свален 128 пъти
Последна промяна от alex_serviz(стар) на пет фев 13, 2015 11:05 pm, променено общо 2 пъти.
n.ganev - майстор
Язък #-o !!! Всичките ми мечти се стопиха в тавичката със шипките, БАСИ #-o . А Аз мислех, че сме съфорУМНИЦИ :? в добро и в беда!?
filmatoplo - майстор
. Друго ми трябва на мен лично дали ще могат да ми направят още по мини модел горелка Грейко за монтаж на печка с водна риза Прити,
n.ganev - майстор
За новия сезон натискаме и камината да е на тизгяха - а дано дай Боже [-o< [-o< [-o< .
Последна промяна от n.ganev на съб фев 14, 2015 12:15 am, променено общо 1 път.
Evgeniy - майстор
filmatoplo написа:
:wink: Да стана весело,значи ще има и статистика за изминал период от работата на горелката така ли, покажете един дневен отчет, може и нощен ако сте били вечер на работа :).Сега разбирам ползата, тя се усеща най добре от този който има горелката у тях.

Прикачен файл

12.JPG
12.JPG (112.43 KиБ) Видяна 2073 пъти
alex_serviz - специалист
Един въпрос към тези, които осъществяват вече "отдалечена" връзка с горелката: Коя програма използвате за връзка между двата компютъра? Тим Вивиер или нещо друго? :?
stilian20 - специалист
След 850 кг. пелети от който 250 кг. слънчогледови

Прикачен файл

k.jpg

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: