bondo77 написа:от няколко дена ми се струва че камината работи странно,пламъка е по голям ,можели да е от пелетите.Смени ги с други и ще стане ясно.

bondo77 написа:от няколко дена ми се струва че камината работи странно,пламъка е по голям ,можели да е от пелетите.Смени ги с други и ще стане ясно.
pepo7603 написа:Системата рабори на 0,5 до 2,5bara, каква е разликата,аз не намирам разлика,някой ако има идея ще ми е интересно да науча още нещо.Като цяло аз за 2ра година я ползвам и съм много доволен,/ее бръкнах и в настройките де/Колега защо имаш такава голяма разлика в налягането,това са 2 бара.Под 0.8 бара има предпоставка за кавитация,а това е пагобно за системата.
benimm8808 написа:Не,разликата ми е 0,5 /1,5студена,2,0топла/ .Интересно ми е ако се променят тея стойности,каво се случва.pepo7603 написа:Системата рабори на 0,5 до 2,5bara, каква е разликата,аз не намирам разлика,някой ако има идея ще ми е интересно да науча още нещо.Като цяло аз за 2ра година я ползвам и съм много доволен,/ее бръкнах и в настройките де/Колега защо имаш такава голяма разлика в налягането,това са 2 бара.Под 0.8 бара има предпоставка за кавитация,а това е пагобно за системата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: