• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
mery_andjela написа:
Благодаря за отговорите и съветите!Попитах ги колко ще струва монтажа,а те ми отговориха,че в нашият край не монтирали...

Защо не си го монтирате сами?Приятелят ми сам си го монтира,разбирасе с помоща на някой специалист,от стропува дойдоха след това за да заверят гаранцията и да настроят котела.
Ако все пак закупим този котел така ще стане,няма как иначе.Иначе след монтажа ще дойдат да го настроят и да обяснят как се използва.
geniya - специалист
mery_andjela написа:
Ако все пак закупим този котел така ще стане,няма как иначе.
Незнам защо пък с друг котел няма начин?Помисли преди да се нахвърлиш на прехвалени котли.Има толкова много други модели на пазара, проучи повече мнения и тогава с главата напред...
geniya написа:
mery_andjela написа:
Ако все пак закупим този котел така ще стане,няма как иначе.
Незнам защо пък с друг котел няма начин?Помисли преди да се нахвърлиш на прехвалени котли.Има толкова много други модели на пазара, проучи повече мнения и тогава с главата напред...

Абсолютно си прав! :-D
Зимата кажи-речи си замина и чакаме отчет от mrmagooo :wink:
mrmagooo - специалист
Еми сметката е следната до сега беше 1200лв сметката тая година отидоха 800лв като се има впредвид че са останали и 4-5 чувалчета от еко брикетите! Но все пак зимата си беше доста мека ! Но пък не може и да се отрече икономията на средства !
За сега е това ако някой иска да пита нещо да казва !
Svezar - специалист
Е то на мен тази "зима" разхода ми е половината от миналогодишния без да съм правил нещо по инсталацията така че няма база за сравнение и не може да се каже дали и колко е спестил /ако изобщо е възможно/ котела :!:
mrmagooo - специалист
Нещо друго докато разговарях с "наще" сметката за електричество е паднала с 30лв на месец за зимния период .Поради това че преди се пускаше сутрин климатик за час два три да отвърне въздуха в кухнята докато закусваш и се приготвяш да излизаш на работа !
remarek - специалист
mrmagooo написа:
Еми сметката е следната до сега беше 1200лв сметката тая година отидоха 800лв като се има впредвид че са останали и 4-5 чувалчета от еко брикетите! Но все пак зимата си беше доста мека ! Но пък не може и да се отрече икономията на средства !
За сега е това ако някой иска да пита нещо да казва !
Смятам, изчислявам сухи дърва, влажни дърва :rolleyes: и този котел ми изглежда все по-примамлив :rock: Засега ме спира високата му цена. mrmagooo ти все още ли си на мнение,че Stropuva е добра инвестиция?
geizer - напреднал
И мене ме блазни идеята за котел който да се зарежда веднъж на ден. Бихте ли ми препоръчали такъв за къща на 2 етажа без изолация и с площ от 200 кв общо. Иначе и аз се замислям за този Стопува, ама и нещо по евтинко ще ми хареса
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "Въпрос за котел "Стропова" за дълго горене ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: