• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 52
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
моята камина е същото управление и помпата е wilo? Ама за сега бачка
ivel2005 - специалист
bmahob написа:
моята камина е същото управление и помпата е wilo? Ама за сега бачка
Дано нямаш ядове като мене.Казаха ми че електронокота се е объркала отвсякъде.Чакам нова платка.
Маци - специалист
Някой знае ли защо по време на работа камината се изключва и на дисплея изписва аларма 5 no fire .....няма вятър навън има въздух в помвщението дето е камината има пелети в бункера....благодаря предварително за отговорите
Маци написа:
Някой знае ли защо по време на работа камината се изключва и на дисплея изписва аларма 5 no fire .....няма вятър навън има въздух в помвщението дето е камината има пелети в бункера....благодаря предварително за отговорите
Здравейте, аз я ползвам от 3 дни тази камина, ако може да се каже, че я ползвам де. Към 01:30 всяка вечер ми прави този проблем.
При аларма 5- като я отвориш, вътре е пепелника пълен с пелети и не може да запали. Вчера пак идваха да я настроят и снощи ми направи аларма 7. Водата снощи ми стигна 96 градуса при настроена на 50.
filmatoplo - майстор
Какво е управлението на тази камина .
filmatoplo написа:
Какво е управлението на тази камина .
В какъв смисъл. Автоматично. Фирма ми я инсталира и всеки ден идват защото има някакъв проблем та я настройват отново и отново.
pikelll - специалист
Здравейте!
И моята помпа е "Вило" за сега нямам проблеми с нея. Радвам се, че си ангажирал хората да си я оправят. И дано е по скоро!
Няма огън и на мен ми се случваше в началото на ползване. И това стана от както започнах да и влизам в финото меню...
Важно е да не се намаля от меню 6 първата настройка! Тя е за цикъла на запалване. По принцип стои на 10
pikelll - специалист
Маци написа:

Това в началото ли ти го по прави по време на запалване?
pikelll - специалист
tilmar написа:
Маци написа:
Здравейте, аз я ползвам от 3 дни тази камина, ако може да се каже, че я ползвам де. Към 01:30 всяка вечер ми прави този проблем.
При аларма 5- като я отвориш, вътре е пепелника пълен с пелети и не може да запали. Вчера пак идваха да я настроят и снощи ми направи аларма 7. Водата снощи ми стигна 96 градуса при настроена на 50.
Лоул сериозен проблем! Така може да гръмне!
Давайте да натискаме, ако е възможно на хора с проблеми да им ги заменят с нови. Такива неудобства където следват не са приятни. Докато не заработи както трябва и на време...
Отзад на камината с лъскав етикет пише кога е излязла от завода. Моля те да видиш и да споделиш. Моята я купих миналата година. На характеристиката пише произведена 2015г.
filmatoplo - майстор
:-D Кой го измисли това че помпата влияе на управлението ,няма такава глупост .Питах какво по марка е управлението ,Фумис ли ,като на Бурнит ли .снимайте го да го видя .
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 52

Тема "Пелетна камина, "Лили"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: