Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
На мен ми стана много интересно защо човека не е доволен...надявам се да сподели тук :)
alex_serviz - специалист
ico_3 написа:
Кабела как се води?Намерих един който е с usb от единия край дали ще стане?
Като кажеш ком-удължител, предполагам във всеки магазин ще те разберат. От двата края е с куплунг CANON девятка ( с девет пинчета/крачета ), единия женски, другия мъжки. Такива куплунзи можеш да си купиш от всеки магазин за електронни части. Купуваш и обикновен 4-жилен телефонен кабел, с обикновен поялник свързваш както беше многократно споменато от колегите.
ico_3 - специалист
[quote="alex_serviz"][quote="ico_3"]Кабела как се води?Намерих един който е с usb от единия край дали ще стане?[/quote]
Като кажеш ком-удължител, предполагам във всеки магазин ще те разберат. От двата края е с куплунг CANON девятка ( с девет пинчета/крачета ), единия женски, другия мъжки. Такива куплунзи можеш да си купиш от всеки магазин за електронни части. Купуваш и обикновен 4-жилен телефонен кабел, с обикновен поялник свързваш както беше многократно споменато от колегите.[/quote]

Имах впредвид да си купя готов,а не аз да си го правя а и смятам да го поръчам от жълтурчетата затова питам как се води. :-D
Този не е ли същия http://www.elimex.bg/product/65519/cabl ... rs232.html
Мъжкото или женското влиза в горелката че не съм при нея и не мога да видя в момента.
filmatoplo - майстор
Ти не си видял проблеми на другите горелки, твоя предполагам е в това да сложиш пелети в бункера, и почистване. :) жалко че това дистанционно не става. :wink: За по интересно когато го хвърляш пиши тука да се съберат повече хора като на Никулден -вадене на котел :-D.
masterpit - специалист
ico_3 написа:
Мъжкото или женското влиза в горелката че не съм при нея и не мога да видя в момента.
В горелката влиза мъжкото а в компа женското. Но по магазините ще намериш най-много до 2м. На мен ми трябваше 6м. затова си го правих сам.
Browning - помощник
filmatoplo написа:
Ти не си видял проблеми на другите горелки, твоя предполагам е в това да сложиш пелети в бункера, и почистване. :) жалко че това дистанционно не става. :wink: За по интересно когато го хвърляш пиши тука да се съберат повече хора като на Никулден -вадене на котел :-D.
Исцепник на Никулден не се вади нищооооо на Йорданов ден се вади краста бре :axe: :-D :-D :-D
filmatoplo - майстор
:lol: Ясно Никулден ми се губи :drinkers: а на Йорданов не бях на кея :? стават грешки, ма ти кажи че ще го хвърляш от Видин ще има мераклии :yawinkle: .Че какво му е на котлето, само дето трудно се стига до горивната камера при почистване.
plamenmaistora - специалист
лесное.

Прикачен файл

Без име.png
alex_serviz - специалист
filmatoplo написа:
...Че какво му е на котлето, само дето трудно се стига до горивната камера при почистване.
Еми премести му горелката на вратата и готово. Ще изхвърля по-често пепел, ма то две добри няма... Аз изхвърлям пепелника сутрин и вечер... :cry:
filmatoplo - майстор
Тази идея спомена ли се в завода, ако може и на вратата да чака заготовка за монтаж на горелка, не че не може да се бъзне с флекса, ама на чисто нов котел не приляга.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: