Най - вълнуващия въпрос зимно време.
perdeee - специалист
Някой има ли идея къде изчезнаха снимките от темата,назад в постовете като се опитам да отворя някоя снимка и все ми пише че файлът не съществува а снимките си бяха доста ценни.
andro440 - майстор
perdeee написа:
Някой има ли идея къде изчезнаха снимките от темата,назад в постовете като се опитам да отворя някоя снимка и все ми пише че файлът не съществува а снимките си бяха доста ценни.
със снимки ли мислиш да се топлиш ? Тама са си снимките ,явно нета ти е бъгясал
andro440 - майстор
Някой може ли,да ми поръча в Натурела ,управлението с цветния дисплей ,без ДДС?
Virtex - майстор
perdeee написа:
Имаше профилактика на форума, някои от по-старите снимки ще се възстановят по-бавно от новите.

По-назад беше писано, че има и няко изчезнали мнения, не целенасочено.
phantom_ - специалист
andro440 написа:
Неможе,210лв. е :idea:
шоп - майстор
andro440 написа:

Можеш да си го закупиш с/чрез фирма с предмет на дейност отопление, вентилация, ремонт, подръжка и т.н. регистрирана по ДДС и после да ти се възстанови/приспадне ДДС то.

Но за 30 ина лв.... :? Дали си струва да занимаваш някого.
andro440 - майстор
подпалих и тествам ,само ме дразни факта ,че натурелата си забравя часа и трябва да се сверява винаги ,след като е била без захранване ,това на батерията ли се дължи или просто си е така направена ?
https://www.vbox7.com/play:3cfaed1ee4
Валтер Желязков - специалист
andro440 написа:
подпалих и тествам ,само ме дразни факта ,че натурелата си забравя часа и трябва да се сверява винаги ,след като е била без захранване ,това на батерията ли се дължи или просто си е така направена ?
https://www.vbox7.com/play:3cfaed1ee4
Провери при батерията дали няма изолиращо фолио. При мен имаше на управлението за бойлера. Поставя се да не се изтощава батерията при нов продукт, до въвеждането в експлоатация.
slavixristov - специалист
Защо снимките в темата не се виждат ?
andro440 - майстор
Батерията е запоена, директно на дънната платка ,Вероятно друг е проблема .

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: