Най - вълнуващия въпрос зимно време.
startx - специалист
пет ное 02, 2018 9:37 pmsyller написа:
Малко встрани от темата, но каква прахосмукачка ползате. Като цяло имам един "кютюк"за всекидневна употреба и не ми се дават много пари за друга. Каква е разликата ако взема някой Райдър с някоя скъпа?!?
ако ще я ползваш 2 пъти , взимай райдер те ги дават с камините :) щото са “супер яки” дърпаш от камината и излиза през мотора пепелта докато затегне и изпуши (най големия боклук )
syller - специалист
Така си и мислех, просто в нас имам една перяща Зелмер. Първо е голяма и доста неудобна, второ струваше прилично пари и сега нито ми се дават пари, нито имаме особенно място за още една голяма ... Ама както и да е... Ще решаваме, нека първо вкараме в ред работата на Камината
syller - специалист
Как да увелича времето на пускане на пелетите.. Сега ги пуска през 7-8 секунди, а мисля, че трябва да е още по рядко.
съб ное 03, 2018 8:45 pmsyller написа:
Как да увелича времето на пускане на пелетите.. Сега ги пуска през 7-8 секунди, а мисля, че трябва да е още по рядко.
Увеличи паузата!
С въпроса си си противоречиш, та внимавай какво питаш, занапред, че да не си навредиш!
syller - специалист
Да де, искам да е през 15 секунди примерно. Разбрах, смисловата грешка, но късно.
съб ное 03, 2018 9:18 pmsyller написа:
Да де, искам да е през 15 секунди примерно. Разбрах, смисловата грешка, но късно.
Прочети темата от начало и ще намериш не само отговора на въпроса си!
startx - специалист
Някой да е слагал стаен термостат на суха камина на бърнит с tiemme управлението ( старото не 4G )
burner - специалист
съб ное 03, 2018 9:18 pmsyller написа:
[/quote
Каквато и прахосмукачка да вземеш, все ще имаш проблем. Както някой беше написал, още не е измислена такава, която да не се задръства бързо. Затова аз ежедневното почистване не го извършвам с прахосмукачка, а с приспособления, направени от мен и с един парцал.
Относно увеличаване на интервала, през който се подават пелетите от шнека. Той заводски е добър. Ако го увеличиш, ще трябва да промениш и настройките за подаване при различните степени. Неравномерността на горене ще стане по-голяма. А студът още не е дошъл, не знаеш какви усреднени настройки ще са ти необходими, за да работи камината добре при високи и ниски външни температури. Трифон ти е написал - всичко вече е казано в темата по няколко пъти. Чети и докато не осмислиш всичко, не пипай, за да нямаш излишни ядове.
Burnit2018 - помощник
Колеги помагайте от 1дна седмица и повече сигурно не мога да намеря кой да ми сложи стаен термостат и не знам и какъв да взема от Първомай съм на 40 км от Пловдив
nasiko_83 - помощник
здр. искам да задам въпрос относно камина бурнит 13 + комфорт ,може ли някои да ми отговори какво означават всяко едно съкращение от снимките благодаря :? http://nasiko.snimka.bg/other/burnit.5141246

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: