Най - вълнуващия въпрос зимно време.
morfei1 - специалист
Може те гъбарка датчика на входа, ма кат знам как мери моят инфрачервен термеметър по тръболяка на котела, абе мери с нещо по читаво.....
filmatoplo - майстор
Той за някаква проба може да си отвори главите на макс или да ги свали за 5 мин .
kaptagona - специалист
А колегата bmahob как мери темп.на изхода и входа. Че моята е алфа плам 15 и да видя и аз какво става.
bmahob - майстор
На входа е на дисплея, на изХода задържаш дясното долно.
kaptagona - специалист
58 на 42.5. Добре ли е. На 1ва степен.
пон ное 09, 2020 9:45 pmkaptagona написа:
58 на 42.5. Добре ли е. На 1ва степен.
От 5 до 45 се е добре, а при теб е просто перфектно.
Неска са бях притеснил, че каминката ми подава 72, пък са връщат 23. Много зех да чета сякаш и само проблеми.
Шегувам се де.
........за притеснението, хахааа!
А, тя зела да са сафирясва, горката. 6 киловата на водната риза, грее буфер 500 литра.
https://photos.app.goo.gl/AXkogXad1TFUKYUb7
Сега пак са сетих за катрани и кондензи. Няма да има спане!!!
bmahob - майстор
Така отворих Т на макс нажежох камината... Анди манди пак на 70гр отиде на 45макс и на първа ина втора степен на помпата. Иначе помпата я карам на първа, като сложа на втора почва да шуми, първа 45вата, втора 67 помпата вило.... В нас стана топло, доста топло есни 29гр в хола при камината... Колегата с 15ката обаче ме отчая. Не нзма на показание на но на 45гр държа 3-4сек без да се изгоря :? Кво става не знам осввн да чистя уфилтъра :? Инак с боровитв пеплника чист втори ден , сттклото в средата джам :-D Кво да права не знам
пон ное 09, 2020 10:37 pmbmahob написа:
... Кво става не знам осввн да чистя уфилтъра :? Инак с боровитв пеплника чист втори ден , сттклото в средата джам :-D Кво да права не знам
пон ное 09, 2020 12:14 pmmorfei1 написа:

...
Работата май, май няма да е от пелетите..... :?
"Москва не вярва на сълзи"

Почисти си филтъра, свиркай си и си прецени дали да слушаш ко ти пей радиото!
Отговорът си го беше дал самичък, още като сподели за "проблем".
bmahob - майстор
Супер оставям си всьо по старому мързи ме да чистя филтъра,точене на сустемата , чистене, пълнене, обезвъздушаване :shock: изморен съм, по скорп на пролет хахаха, заради вашите филме съм с чувал назад :cool:
LazarGanev - "Велик майстор"
Кой не е слагал кранове, където трябва, а?

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: