Най - вълнуващия въпрос зимно време.
slaviyakov - специалист
Мислех си че ако си купя по-скъпи пелети ще бъдат горе-долу добри но явно се оказва че съотношението цена-качество в България не важи
jabata - специалист
чет яну 24, 2019 1:54 pmslaviyakov написа:
Мислех си че ако си купя по-скъпи пелети ще бъдат горе-долу добри но явно се оказва че съотношението цена-качество в България не важи
За съжаление тука си в голяма грешка колега. Преди време и аз така си мислих, докато не попаднах на едни Schweighofer, дето правиха нагар, трупаха шлака, и какво ли още не...че не ми се говори.
След това взех да експериментирам с други, и се оказа че тук таме има родни БГ пелети, които като качество са много по-добре от прехвалените Schweighofer, но не и като цена.
Т.е. всичко тука опира до търсене, и опит. А лошото е, че при камините на пелете търсенето и експериментите не са много за препоръчване.
Miro81 - напреднал
Здравейте, може ли да ми препоръчате Wi-Fi стаен термостат, за пелетна камина Грейко. Благодаря предварително.
phantom_ - специалист
Red sun, bboil, или още computerm. Води се wi fi стаен термостат. Втора година съм с него и още няколко приятеля и проблеми съм нямал. Лошото е че само през компютър или телефон се управлява.
LazarGanev - "Велик майстор"
- BBoil
- RT310i RF
- iT 500
Miro81 - напреднал
съб фев 02, 2019 11:30 pmphantom_ написа:
Red sun, bboil, или още computerm. Води се wi fi стаен термостат. Втора година съм с него и още няколко приятеля и проблеми съм нямал. Лошото е че само през компютър или телефон се управлява.
Колега, как се свързва и къде с камината. Нали освен включено и изключено може, и по градуси да управлява камината.
phantom_ - специалист
Да всякък може да я управлява.Вързва се към платката на камината с надпис (вход) RT :wink:
Miro81 - напреднал
нед фев 03, 2019 10:35 pmphantom_ написа:
Да всякък може да я управлява.Вързва се към платката на камината с надпис (вход) RT :wink:
Нещо се обърках. Отзад има изход за стаен термостат, той за какво е. Разглобява ли се камината да се стигне до платката. :?
phantom_ - специалист
Ако искаш да сложиш този, се разглобява левият панел, там е платката където трябва да закачиш термостата.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: