чакай малко. ние да помагаме, та ти започна нещо с тези допълнителни мощности. като се хванеш на хорото ще го играеш. аз да ти предоставя готови сметки и после да започнем коментари по тях ли. кое правилно и кое грешно. а не. нали целта беше да имам независим поглед върху нещата. и затова те попитах какво те интересува. пусти му сметки всички бягат от тях май.
. като чета написаното ти май незнаеш какво искаш а как ще го сметнеш незнам.
достатъчно.
denuchi написа:чакай малко. ние да помагаме, та ти започна нещо с тези допълнителни мощности. като се хванеш на хорото ще го играеш. аз да ти предоставя готови сметки и после да започнем коментари по тях ли. кое правилно и кое грешно. а не. нали целта беше да имам независим поглед върху нещата. и затова те попитах какво те интересува. пусти му сметки всички бягат от тях май.В цял свят инвестициите се изчисляват на база време за възстановяване на инвестицията и аз се мъча така. Ама тук често се намесват други думички "кеф цена няма","комфорт","бебетата да сядат на пода",доктара на кучето термо колиба направи, че не знам какво да мисля. Ако кажете тези неща с какъв тегловен коефициент са във формулите може и да се получи нещо.. като чета написаното ти май незнаеш какво искаш а как ще го сметнеш незнам.
достатъчно.