Събота сутрин- Дубрутру!
Та, "Хайде да не спорим, ние сме №1!"
По темата за слънчогледа, черги са тъкани и още чипровски килими. Точно тоя въпрос е коментиран достатъчно нашироко, но явно не ти е попаднало.
Анди е обяснявал подробно за буците, осветеността и т.н., всички проблеми с горенето на слънчоглед. Спомням си и за вариациите на напрежението.
Гори ли бавничко, тъй е то- самопочистването се затруднява, понеже пепелта се задържа дълго, като от температурата се сбива, а има ли и пясък...То това важи и за кофти дървесни. Здраво шлаки.
Дървесни качествени, сравнено с качествен слънчоглед дори, си е все едно на ток си се топлил.
Ясна мисъл и бистър поглед пожелавам! Другото не е толкос важно.

Та, "Хайде да не спорим, ние сме №1!"
По темата за слънчогледа, черги са тъкани и още чипровски килими. Точно тоя въпрос е коментиран достатъчно нашироко, но явно не ти е попаднало.
Анди е обяснявал подробно за буците, осветеността и т.н., всички проблеми с горенето на слънчоглед. Спомням си и за вариациите на напрежението.
Гори ли бавничко, тъй е то- самопочистването се затруднява, понеже пепелта се задържа дълго, като от температурата се сбива, а има ли и пясък...То това важи и за кофти дървесни. Здраво шлаки.
Дървесни качествени, сравнено с качествен слънчоглед дори, си е все едно на ток си се топлил.
Ясна мисъл и бистър поглед пожелавам! Другото не е толкос важно.

Щом ти липсва огЪня дай някой лев, поиграй си и ще ти мине
  Щом ти липсва огЪня дай някой лев, поиграй си и ще ти мине   На мен не ми се играе с 65 стотинки килото и го играя не защото ми липсва или може да ми залипсва, а защото съм дал една торба пари за пелетник преди 5 години, който има тенденция да се превърне в паметник.
  На мен не ми се играе с 65 стотинки килото и го играя не защото ми липсва или може да ми залипсва, а защото съм дал една торба пари за пелетник преди 5 години, който има тенденция да се превърне в паметник. . И чак сега ми просветна що може да е тъй - в трите палета с пелети явно има два чешита бонбони от черен шоколад. Едните като отворя найлоновата торба ухаят приятно, а другите са по-сиви, по-дълги и не миришат на нищо. Е тези вторите горят добре. Първите ... ми не ги знам баш кои са, пък са и скъпи |%#☻╫↨V♦
  . И чак сега ми просветна що може да е тъй - в трите палета с пелети явно има два чешита бонбони от черен шоколад. Едните като отворя найлоновата торба ухаят приятно, а другите са по-сиви, по-дълги и не миришат на нищо. Е тези вторите горят добре. Първите ... ми не ги знам баш кои са, пък са и скъпи |%#☻╫↨V♦