Някой да е готов да сподели 1-2 чувалчета ТРОН да ги тествам, че да знам дали да се глася за догодина направо цял тон да взимам ?
Човека по телефона ми отказва на дребно.

ivannik_uvigi написа:filmatoplo написа:Положението още не се е оправило при нас на юг от Бургас ,пелети няма или ако има сега са скъпи ,понеже се эарежда главно от Трон ,делят го двама търговеца и има як дифицит эавода не праща тирове с пелети явно не може да се смогне с търсенето.Трон не ви ли е далеко?Нямате ли "гаражни производители",които да запълват вакуума?
an1id написа:Трон не ви ли е далеко - от Казанлък до Бургас колко ви излиза превоза?ivannik_uvigi написа:filmatoplo написа:Положението още не се е оправило при нас на юг от Бургас ,пелети няма или ако има сега са скъпи ,понеже се эарежда главно от Трон ,делят го двама търговеца и има як дифицит эавода не праща тирове с пелети явно не може да се смогне с търсенето.Трон не ви ли е далеко?Нямате ли "гаражни производители",които да запълват вакуума?
Има , но ако си съгласен да гориш широколистни пелети , сред които има и такива с дължина до 10 см парчето , и редовно да си отпушваш шнека от задръстени пелети - можешЗа количеството пепел няма да коментираме
.
Другия вариант е да гориш пелети от иглолистна кора с тук таме дървесина в тях![]()
Та , и аз си чакам тронките
milev5 написа:И моите 2лвКолега, пишеш, че гориш пелети от Полификс и няма шлака, а аз от две чувалчета и кошницата е пълна със шлака? Продай ми две чувалчета от твоите на Полификс да видя ще има ли разлика?![]()
Август месец купих 3т пелети на Полификс ООД от тази обява на цена 350лв/т за Варна.
Въпреки доставката закъсня с един ден всичко си беше точно.
Пелетите се палят лесно, няма шлака(най важното), и са калорични според мен колкото Румънските.Изхвърлям пепелта от пепелника на 2 седмици.
За 65кв жилище горя в момента точно 15кг на 24ч.Преди да сложа термостатите гореше малко повече.Като се подържа минимална 21гр във всекидвевната и толкова през деня в две от спалните.През ноща вдига до 24гр в спалните.В третата спалня целодневно е 23гр понеже дядо ми е зиморничев![]()
Общо взето съм доволен от разхода, за сега съм решил за другият сезон пак да взема от тях ако цената се задържи.
wpw написа:Обаче явно не четете написаното в тоя форум
Колега, пишеш, че гориш пелети от Полификс и няма шлака, а аз от две чувалчета и кошницата е пълна със шлака? Продай ми две чувалчета от твоите на Полификс да видя ще има ли разлика?
ivannik_uvigi написа:Поръчвам ги от регионалния дистрибутор тук, в Бургас . Не знам колко струва доставката им до Бургас.an1id написа:Трон не ви ли е далеко - от Казанлък до Бургас колко ви излиза превоза?ivannik_uvigi написа: Трон не ви ли е далеко?Нямате ли "гаражни производители",които да запълват вакуума?
Има , но ако си съгласен да гориш широколистни пелети , сред които има и такива с дължина до 10 см парчето , и редовно да си отпушваш шнека от задръстени пелети - можешЗа количеството пепел няма да коментираме
.
Другия вариант е да гориш пелети от иглолистна кора с тук таме дървесина в тях![]()
an1id написа:Дистрибутора на заводски цени ли продава или и той си топва човката в меда?ivannik_uvigi написа:Поръчвам ги от регионалния дистрибутор тук, в Бургас . Не знам колко струва доставката им до Бургас.an1id написа:Трон не ви ли е далеко - от Казанлък до Бургас колко ви излиза превоза?
.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: