Най - вълнуващия въпрос зимно време.
След минута и 6 секунди приключих.
djjimmy66 - специалист
А бе това на клипа какво е? Основен ремонт на КАМАЗ? Не знам закво давате по 2-3 иляди лв за тия боклуци, като ще лежите под тях?!?
bmahob - майстор
Това не на всяко чистене хахахаа Стига глупости :)
https://youtu.be/kE7JtN91UXk ако така я разглабях всеки път щях дая фърля през терасата :-D
bmahob - майстор
пон ное 16, 2020 8:27 pmТрифон П.Трифонов написа:
Догледай до край да видиш колко е чисто без да се отваря отгоре и на видеото човека е като с мойте турболатори. Филме изобщо това видео не е за чистенето а на колегата с Краза му казвам да се гледа своята кошница!!! :-D
djjimmy66 - специалист
вт ное 17, 2020 8:35 ambmahob написа:
Догледай до край да видиш колко е чисто без да се отваря отгоре и на видеото човека е като с мойте турболатори. Филме изобщо това видео не е за чистенето а на колегата с Краза му казвам да се гледа своята кошница!!! :-D
Ти нещо на мой гръб ли се забавляваш?
bmahob - майстор
вт ное 17, 2020 4:03 pmdjjimmy66 написа:
вт ное 17, 2020 8:35 ambmahob написа:
Ти нещо на мой гръб ли се забавляваш?
Брат`чед просто ти писах да си гледаш твойта къщура, ко пискаш кат те не натискат :) Или само да пишем нещо :)
filmatoplo - майстор
:) Видеото ми попадна , то е ясно ,че за да стигнеш до капака отгоре -се отвиват няколко болчета .Но ежедневното или седмичното почистване -не е необходимо разглобяване ,то е показано в другото видео :wink: .
bmahob - майстор
вт ное 17, 2020 4:38 pmfilmatoplo написа:
:) Видеото ми попадна , то е ясно ,че за да стигнеш до капака отгоре -се отвиват няколко болчета .Но ежедневното или седмичното почистване -не е необходимо разглобяване ,то е показано в другото видео :wink: .
Идеята е че не се налага след първата година и 3,5 тона го товорих, нямаше почти нищо отгоре
filmatoplo - майстор
:) Това ме успокои ,искам да съм сигурен в тези камини.В момента и преговарям менюто .Какво се крие под цифрите които бързо минаваме докъто стигнем до А9 .
bmahob - майстор
Нищо просто възможен отговор на паролата за сервизното, за да не въвеждаш ръчно избираш опция. Не искам да прехвалвам камината, но мисля че е надеждна в класа си. Не искам и да подвеждам няко, правил съм някои подобрение, но и познавам хора които нищо не пипат и я ползват 5-6 сезон, без да пипат нищо и без сервиз. Сравнявал съ м чистене на екоспар, е никой трезвен не може да ме обори че е по лесно, работиш само отпред, като при грейкото, предполгам и викторията, бърнит не коментирам щото за мене това се е некакво екоспарсско производно, Марелито/комшиите/ последните бройки приятно изненадват като надеждност/ имам мнение от първо лице на хора, с настроени от хора от фабриката камини сезон два без проблеми. Мнението за собственика е доста позитивно като човек искащ се да се развива..... и те така. Подразних се щот веднага камион КРАЗ/на човек рекламиращ файерстар неземна БГ камина с просто меню/ или пък Трифон дето му се завило свят на 1,06 мин, не вярвам друга ксамина да се разглобва основно по лесно, но не говорим за чистене :)

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: