Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Николов Н. - специалист
Котел на дърва,пелетарка, термопомпа и климати/ци/к?! И май слънчеви колектори за топла вода!? Колко квадрата отопляваш /охлаждаш/ с тези неща?
Колкото трябва.
Пропусна кондензния и печката с водна риза. Ако те поканя като лектор, ще си на топло. Слушателите са на двора.
Николов Н. - специалист
Въпросът ми е съвсем елементарен и коректен! А това че не ти отърва да отговориш нормално и се заяждаш, си е твой проблем.
Грешиш. Нямам проблем.
Стотина пъти съм споменавал площта която отоплявам. Последният път съвсем наскоро.
Потърси!
Николов Н. - специалист
Като идвах 2-3 пъти на гости видях само 2 климатика. Явно след това си монтирал всички тези машинарии. Честито, със здраве да те топлят.
:partyman:
Ами.....ела сега!
Не помня да съм те водил в спалнята- единия е там, но в котелното ще те вкарам.
Всичката машинария е там.
Николов Н. - специалист
Интересно ми е при толкова топлинни източници ...! :? Благодаря за поканата ,предпочитам с такива да контактувам само тука.
:partyman:
laguz - напреднал
Здравейте момчета!
Утре ми пристигат дървесните пелети / в региона вече не се предлагат слънчогледови заради високата цена/, дайте ми насоки от къде да тръгна с настройките.
Сегашните на слънчогледа са:
Порция 4,5
Цикъл 4,5
Вентилатор 45

Порция 3,9
Цикъл 4,5
Вентилатор 44

Трябва ми ориентир, за да знам от къде да тръгна, защото до сега не съм горил дървесни /70% чам и 30%бук съм взел/
Ще съм благодарен на точни съвети, а не потупване по рамото с - Ще се справиш, дерзай!
kalin72 - майстор
Тая година и аз взех смес пелети, като дори горя и слънчогледови, останали от миналата година. Настройките не съм пипал, и няма проблем. Виж и при теб как ще горят, и тогава коригирай.
Колко са слънчогледовите при вас, и къде е това, че ми стана интересно?
laguz - напреднал
пет ное 15, 2024 10:30 amkalin72 написа:
Тая година и аз взех смес пелети, като дори горя и слънчогледови, останали от миналата година. Настройките не съм пипал, и няма проблем. Виж и при теб как ще горят, и тогава коригирай.
Колко са слънчогледовите при вас, и къде е това, че ми стана интересно?
Пернишко. Където и да се обадя казват, че няма да зареждат, защото имали и дървесни на тези цени, което е около 420лв. За тон.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: