нед апр 28, 2019 10:59 pmfilmatoplo написа:МерсиОт къде чу за Грейко ,сайта им не го ли уважаваш -там пише кои са доставчиците
.

нед апр 28, 2019 10:59 pmfilmatoplo написа:МерсиОт къде чу за Грейко ,сайта им не го ли уважаваш -там пише кои са доставчиците
.
чет май 09, 2019 4:00 pmkatn написа: Здравейте! Ще сменям настоящия котел с камина Грейко и един приятел ми каза че чел някъде че за пелетна камина не бил необходим комин, а само отвор в стената колкото да излиза пушека. На мен не ми се вярва, затова питам вярно ли е? Защото ако е вярно, ще ми се улесни много работата по смяната. Предварително ви благодаря!Здравей. Това дори го разправят и някои търговци. Не е вярно. Трябва комин.
чет май 09, 2019 4:11 pmbrassSob написа:Здравейте. Комин не е необходим казвам го от личен опит. Вече втора година си я ползвам без комин, пробих стената и директно навън.чет май 09, 2019 4:00 pmkatn написа: Здравейте! Ще сменям настоящия котел с камина Грейко и един приятел ми каза че чел някъде че за пелетна камина не бил необходим комин, а само отвор в стената колкото да излиза пушека. На мен не ми се вярва, затова питам вярно ли е? Защото ако е вярно, ще ми се улесни много работата по смяната. Предварително ви благодаря!Здравей. Това дори го разправят и някои търговци. Не е вярно. Трябва комин.
съб май 11, 2019 6:47 pmМирославсс написа:Аз лично без комин никога, ама никога няма да я въведа в експлоатация. Всеки си решава за него.чет май 09, 2019 4:11 pmbrassSob написа:Здравейте. Комин не е необходим казвам го от личен опит. Вече втора година си я ползвам без комин, пробих стената и директно навън.чет май 09, 2019 4:00 pmkatn написа: Здравейте! Ще сменям настоящия котел с камина Грейко и един приятел ми каза че чел някъде че за пелетна камина не бил необходим комин, а само отвор в стената колкото да излиза пушека. На мен не ми се вярва, затова питам вярно ли е? Защото ако е вярно, ще ми се улесни много работата по смяната. Предварително ви благодаря!Здравей. Това дори го разправят и някои търговци. Не е вярно. Трябва комин.
съб май 11, 2019 8:56 pmLazarGanev написа: ...Кой ще е виновен?Мирославсс.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: