Вече не знам какво да правя. Как ще я карам цяла зима просто се чудя. Разчитам много на вас да ми помогнете със съвети.
Благодаря.
Благодаря.
filmatoplo написа:По горе чета t09-26 и си помислих че си го направил 26 . Обърши фото сензора да не би той да прави номера .прегледай и шлаухката на датчика за вакуум .изчисти скарата и под нея .ако има натрупани грешки ги изчисти с натискане на бутона Р .Ще го направя довечера, ако пак е спряла, че съм на работа до 19ч. Не знам къде се намира датчика за вакуум. Сутринта скарата беше много чиста, явно всичко е изгоряло до край.
filmatoplo написа:При настройки се изчаква 5 секунди да се запаметят данните ,променяш - оставаш да мигне 5 сек и тогава минаваш на друг параметър ,имам случай като бързам да не се запаметят .огледай ги наново особено дозата на степен 1 , ако пък е много има случаи на 5 тия - 10 тия час да задръсти - пак ще отпадне с грешка.Това го знам и го спазвам. А за дозата на степен 1 наистина t09 е 33 и затова и на мен ми се струва, че е много, вентилатора t08 е 56 и затова попитах дали да не се намалят с малко.
filmatoplo написа:По горе чета t09-26 и си помислих че си го направил 26 . Обърши фото сензора да не би той да прави номера .прегледай и шлаухката на датчика за вакуум .изчисти скарата и под нея .ако има натрупани грешки ги изчисти с натискане на бутона Р .къде се намира фото сензора и как се стига до него за да го почистя че от няколко дни ми прави проблем
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: