• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vlado320 - помощник
Здравеите,малко да раздвижим темата.Наскоро ми попадна тази брошура,не е реклама,за това съм заличил името.Интересно ми е каво е мнението ви,несъм питал и за цена,предполагам ще да е съпоставима с класическите системи за БГВ.Използват термини които не са ми ясни,ако може някои да внесе яснота.Благодаря предварително.
Прикачен файл:
76786244_1000223046988508_2218358386569773056_n.jpg
maistora1965 - специалист
нед яну 26, 2020 4:48 pmvlado320 написа:
Здравеите,малко да раздвижим темата.Наскоро ми попадна тази брошура,не е реклама,за това съм заличил името.Интересно ми е каво е мнението ви,несъм питал и за цена,предполагам ще да е съпоставима с класическите системи за БГВ.Използват термини които не са ми ясни,ако може някои да внесе яснота.Благодаря предварително.76786244_1000223046988508_2218358386569773056_n.jpg
Еи тук https://sunsolar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE% ... %80%D0%B0/ пише всичко но при тази цена знам ли. :? Аз доколкото знам фотоволтаиците имат живот да не би докато се изплати да му свърши живота.
шоп - майстор
Ако към комплекта няма МППТ контролер то не си заслужава.

Получаваш 3 панела за по 230лв/бр, смешен емайлиран 120л бойлер и 36 волтов нагревател за стотина лева, 15м кабел, конектори и плащаш над 3 бона! :shock:
Не благодаря!
Andri01 - майстор
"
Край , край и край на всички проблеми с прегряването или замръзването на вашата соларна система за топла вода..."
Палячовци се правят на "рибари"- търсят глупави рибоци с излишни пари ! Да отворят нета и да прочетат за БГВ системите!!
нед яну 26, 2020 7:45 pmAndri01 написа:
...
Палячовци се правят на "рибари"- търсят глупави рибоци с излишни пари ! Да отворят нета и да прочетат за БГВ системите!!
Ко са възпаляваш бе, плувецо. Се едно ни си са къпал със студена вода и без сапун?!
Е, другу сий да къпиш Пентхаус мацкити с топла водица, еееееее...!!!
Последната ми баня
https://photos.app.goo.gl/i6sQcd4MQuKcK8iA8
Скоро беши. Следващтата по Димитровден и отново къпан.
Andri01 - майстор
Еее,блазя ти. Туй Леда за сапун ли го ползвате? :?
vlado320 - помощник
При тези от брошурата бойлера отпада този графенов нагревател (каквото и да означава )ти го монтират на фланеца на твоя бойлер,А контролера на брошурата е май само за да изключи нагревателя.
нед яну 26, 2020 9:04 pmAndri01 написа:
Еее,блазя ти. Туй Леда за сапун ли го ползвате? :?
Нье, вместо пемза. СПА натюр. Кой ти мисли за сапунь, при такиви редко достъпни процедури?
После сичко тий испрано- пари, документи, визитки....
Излизаш си кат мед сестра.

...бе тия влакове ли искат да взривяват с тея технологии или парите са им бол?
Andri01 - майстор
Е,написах бре! Вече знаеш цялата азбука-изпитвал съм те на маса , чети: ловят риПки!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Фотоволтаичен/селективен панел подпомагане на отопление-БГВ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: