Явно няма да има смисъл да го поръчвам.Благодаря за инфото.Не ми трябва зключен или орязан софт.Ще карам със стоковия 11.1.Поне мога да ръчкам на воля,за ужас,на така наречените спецовете от форума,които са против ползвателите на горелки да  имат възможност да променят параметрите.Трябваше ми време да разбера защо,но вече ми стана ясно.Стана ми ясно и  защо определени лица твърдяха,че IVG-то не е добра горелка и защо.     .Гледат на нас,като на дойни крави!Както казваше един"Клиентът трябва да бъде доен при всяка възможност,желателно е-дори е задължително и денонощно!"Е,да-ама не!  .........
 .Гледат на нас,като на дойни крави!Както казваше един"Клиентът трябва да бъде доен при всяка възможност,желателно е-дори е задължително и денонощно!"Е,да-ама не!  .........

.Гледат на нас,като на дойни крави!Както казваше един"Клиентът трябва да бъде доен при всяка възможност,желателно е-дори е задължително и денонощно!"Е,да-ама не!  .........
 .Гледат на нас,като на дойни крави!Както казваше един"Клиентът трябва да бъде доен при всяка възможност,желателно е-дори е задължително и денонощно!"Е,да-ама не!  ..........gif)
 Дребни са кусурите , но ги има .За мое учудване вчера към 17 часа пуснах в действие една такава горелка резултата беше отличен , само отначало пропуши за 1 минута -след това заработи като часовник .Изглежда пелетите са били добри
 Дребни са кусурите , но ги има .За мое учудване вчера към 17 часа пуснах в действие една такава горелка резултата беше отличен , само отначало пропуши за 1 минута -след това заработи като часовник .Изглежда пелетите са били добри   .Горелките са ми били с чистачки , за щастие не са изгаряли -поне последната е на няколко дни
 .Горелките са ми били с чистачки , за щастие не са изгаряли -поне последната е на няколко дни   .Както и да е ,   интересува ме сега как ще се държат за напред тези горелки .Ако се чудя за нещо то това е че търся най добрата горелка из многото , като се съобразявам и с финансовите възможности и познания на клиента , освен норматива който трябва да покрива горелката .Има и друг избор който жената прави -ако сравним в магазина две горелки едната с остри ръбове и черна , а другата заоблена и червена
 .Както и да е ,   интересува ме сега как ще се държат за напред тези горелки .Ако се чудя за нещо то това е че търся най добрата горелка из многото , като се съобразявам и с финансовите възможности и познания на клиента , освен норматива който трябва да покрива горелката .Има и друг избор който жената прави -ако сравним в магазина две горелки едната с остри ръбове и черна , а другата заоблена и червена