Най - вълнуващия въпрос зимно време.
димитар кисиов - специалист
Котела е в мазето и работи гравитачно зада не прегрява ще се заиграя с температурата на пускане на помпите а ако минемалната темпиратура на боилера в контролера е висока ще сложа датчека на връщатата от подовото някои може ли да провери колко е
n.ganev - майстор
Митак, сложи ли плочите?
сложих плочите мерих димните газове преди тях и след поставянето им ,при 2 втора скорост и 55 гр. на котела при двете мерения ми даде огромна разлика .няма да е споделям да не е реклама .но чугунен котел без плочи не става .сега обмислям начин за бързо демонтиране и монтиране за да може да се поставят дърва и отпадъци .вчера видях глупава горелка която е монтирана на горна врата на виадрус .голям смях не може да вдигне повече от 38 гр, в инсталацията а си гори доста пелети тоест не трябва само плочи иска се и още нещо освен тях ха ха . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
n.ganev - майстор
Знам за какво става въпрос. Скоро ми предстои повдигане върху т.нар. кутия на два Виадруса - единият У22 другият У26 и задължително плочи. Време има,размери също и за сега се започват кутиите.
filmatoplo - майстор
:) Днес бях при един от котлите Грейко ,викам чакай да пипна димоотвода както горелката работи ,въобще не пари -даже гофрето го целувам без проблем ,ще ше да ме снимат за доказателство :-D .
n.ganev написа:
Знам за какво става въпрос. Скоро ми предстои повдигане върху т.нар. кутия на два Виадруса - единият У22 другият У26 и задължително плочи. Време има,размери също и за сега се започват кутиите.
нямали да е по изгодно да си купим грейко котел и продадем стария
n.ganev - майстор
Разни хора разни идеали.
Browning - помощник
filmatoplo написа:
:) Днес бях при един от котлите Грейко ,викам чакай да пипна димоотвода както горелката работи ,въобще не пари -даже гофрето го целувам без проблем ,ще ше да ме снимат за доказателство :-D .
Жалко че не беше телефона в мене следващия пат ще те снимам как целуваш гофрето на котела ми и трябва да те сложат на рекламата на ГРЕЙКО :supz: :-D :-D :-D :-D
n.ganev - майстор
Browning, оправиха ли се нещата при теб? Доволен ли си от котлето?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: