съб яну 26, 2019 11:08 amMihaylovS написа: Здравейте, имам пелетна камина Burnit PD comfort +13 с управление на fumis alpha. Въпросната камина искам да настроя да не се гаси постоянно и да направя така че разхода да падне поне малко, че в момента е около 35-40 кг на 24 часа..... Отоплявам 65 кв апартамент изолиран от вътре и отвън с PVC дограма. Инсталатора направи някакви настройки които като задам примерно 41 гр на водата камината стига до 46 изгася пада до 36 и тогава пали наново. Понеже запалката била консуматив и малко ме тревожи това гасене и палене постоянно. Ако има някой с такава камина и с този контролер, моля за съвет как да постигна желания от мен резултат. Благодаря предварително.здр изключи си стайния термостат и ще се оправи модулирай по вода
нед яну 20, 2019 7:11 pmkali3896 написа: Здравейте.Става въпрос за 13 кв. камина Бърнит. Интересуваме какво означава параметър d08/ температурна разлика на водата при автоматична степен на мощност на горене/? И до какво би довело ако се промени параметъра.здр ще вдигнеш мощноста на камината сложи я на 2 или 3 и ще видиш каква е разликата просто управлява температурната разлика по време на модулация.