n.ganev написа:Във връзка с някакви нагънати турбулатори за Виадрус и спор за авторството им.Не разбрах каква е връзката с темата?
И понеже си ловджия

plastkomfort написа:Може ли по точен чертеж.По точен няма. Мериш вътрешните разстояния в средните секции - около 60 мм. на 35. Чертаеш, режеш, първо с картон или друго, лепиш и правиш нужните отвори странично и от горе на пластините, за да минат през оребряването.
Прикачен файл
димитар кисиов написа:някои събирал ли е пепелта от пелетите за наторяване на расад домати или чушки тя има много калии ще послужи ли като заместител на торфНие цялата зима пепелта от слънчогледовите пелети я разхвърляхме в градината на вилата. Дали ще има осезаем ефект не знам, ще слушам отзивите на жената ( че аз не съм голям любител на обработките в градината ), и в последствие ще споделя.
6osi6 написа:Ганев, темата е: "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB", които се слагат на Виодрус. Така ли еНали не пренебрегваш чугунените плочи?
И понеже... хората горят дървени пелети, се случва да позвънят на теб или на друг да им сложи турбулатори.
alex_serviz написа:Според мен не е излишно. Много хора си изхвърлят пепелта от печките и във времето почвата става много крехка - дори и да е шлака.димитар кисиов написа:някои събирал ли е пепелта от пелетите за наторяване на расад домати или чушки тя има много калии ще послужи ли като заместител на торфНие цялата зима пепелта от слънчогледовите пелети я разхвърляхме в градината на вилата. Дали ще има осезаем ефект не знам, ще слушам отзивите на жената ( че аз не съм голям любител на обработките в градината ), и в последствие ще споделя.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: