Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Сажди ще са били , при гладката неръждавейка се отлепят лесно отвреме на време сами саждите , пак по-добре отколкото да се запалят в комина .
turistak - специалист
filmatoplo написа:
:) Сажди ще са били , при гладката неръждавейка се отлепят лесно отвреме на време сами саждите , пак по-добре отколкото да се запалят в комина .
благодаря Филм! значи да паля нафталин от време на време?
LazarGanev - "Велик майстор"
По-скоро пепел - трябва да се изтупва димоотвода от време на време, както и да се чисти котела
syncho - майстор
Е айде сега... нали работи за какво да го чистим :prayer: Веднъж на 4-5 години стига :)
turistak - специалист
syncho написа:
Е айде сега... нали работи за какво да го чистим :prayer: Веднъж на 4-5 години стига :)
Това стана след 1 сезон, имаше много пепел в пелетите на Теноууд.
Всяка седмица го чистех с разглобяване на горелката. Ако пропусна до сряда светваше аларма за почистване.

Всепак благодаря, ще си купя една телена четка за комин :-)
VLADO66 - майстор
И черни дрехи и цилиндър :-D
syncho - майстор
turistak написа:
syncho написа:
Това стана след 1 сезон, имаше много пепел в пелетите на Теноууд.
Всяка седмица го чистех с разглобяване на горелката. Ако пропусна до сряда светваше аларма за почистване.

Всепак благодаря, ще си купя една телена четка за комин :-)
turistak пошегувах се само. Знам, че си чистиш котела, но и на коминчетата трябва да им се обръща внимание. Тази пепел от пелетите е доста фина и има свойството да полепва и си иска чистене. При по-тънките комини се усеща по-бързо. Тези с по-големите ще мине време докато им стане проблем, но пак ще се появи, така че е добре да се поддържат тия неща.
hr.hristov57 - специалист
krasen1, аз също правя проучване за отопление на къща с малко по- голяма квадратура и открих в googl отоплителна система на пелети "torch". Мисля,четази система отговаря на това което търсиш. За цената не мога да кажа нищо,защото не съм разговарял с фирмата.
hr.
LazarGanev - "Велик майстор"
hr.hristov57 написа:
krasen1, аз също правя проучване за отопление на къща с малко по- голяма квадратура и открих в googl отоплителна система на пелети "torch". Мисля,четази система отговаря на това което търсиш. За цената не мога да кажа нищо,защото не съм разговарял с фирмата.
hr.
:goodman: Много сте ми смешни подобни индивиди. Ами - направил си горелка - ела и се похвали като човек, че да ти кажем "браво"! Ама не - ще напълня нета с клипове, пък после ще се регистрирам по форумите и ни лук ял, ни лук мирисал ще пускам мухи и линкове, щото те по форумите ядат доматите с колците. Отказах се да задавам въпроси :x
bigdragon - майстор
Един цитат от сайта http://www.bulmarket.com/product.php?prod=4306:
...Системата се характеризира с компактни размери, висока ефективност достигаща 91.5%...
Не знам как ще ме убедиш, но аз не вярвам?

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: