filmatoplo написа:благодаря Филм! значи да паля нафталин от време на време?Сажди ще са били , при гладката неръждавейка се отлепят лесно отвреме на време сами саждите , пак по-добре отколкото да се запалят в комина .
syncho написа:Е айде сега... нали работи за какво да го чистимТова стана след 1 сезон, имаше много пепел в пелетите на Теноууд.Веднъж на 4-5 години стига
turistak написа:turistak пошегувах се само. Знам, че си чистиш котела, но и на коминчетата трябва да им се обръща внимание. Тази пепел от пелетите е доста фина и има свойството да полепва и си иска чистене. При по-тънките комини се усеща по-бързо. Тези с по-големите ще мине време докато им стане проблем, но пак ще се появи, така че е добре да се поддържат тия неща.syncho написа:Е айде сега... нали работи за какво да го чистимТова стана след 1 сезон, имаше много пепел в пелетите на Теноууд.Веднъж на 4-5 години стига
Всяка седмица го чистех с разглобяване на горелката. Ако пропусна до сряда светваше аларма за почистване.
Всепак благодаря, ще си купя една телена четка за комин
hr.hristov57 написа:krasen1, аз също правя проучване за отопление на къща с малко по- голяма квадратура и открих в googl отоплителна система на пелети "torch". Мисля,четази система отговаря на това което търсиш. За цената не мога да кажа нищо,защото не съм разговарял с фирмата.
hr.
...Системата се характеризира с компактни размери, висока ефективност достигаща 91.5%...Не знам как ще ме убедиш, но аз не вярвам?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: