да бе и на мен ми е интересно и чакам 
Предполагам има предвид лв/24ч. където
14,5х30х6 = 2610 лв.
Предполагам цената е ок. 320лв./т.
Аз ги вземам на 160лв./т. от склада на производителя.
Следователно излиза толкова колкото смятах по горе 1300лв.

Предполагам има предвид лв/24ч. където
14,5х30х6 = 2610 лв.
Предполагам цената е ок. 320лв./т.
Аз ги вземам на 160лв./т. от склада на производителя.
Следователно излиза толкова колкото смятах по горе 1300лв.
.gif)
 .
 .

Ама без 2 та вентила просто няма да работи конфортно и икономично. Така пак става -да не се претесниш , просто понякога може да върне в котела вода под 65 градуса или да праща вода към радиаторите колкото е в котела 80 градуса без нужда от толкова с по топло време Отговор -от рода -аз ще си го горя под 80 градуса 60-70 гр в топлите дни тоест при 5-10 градуса външна температура са несериозни.Котела да не прави конденз и катран трябва да е в диапазон 80-85 гр тоест да работи на пиролиза .Ама ти ще му хванеш точния момент и ще си го регулираш .
 Ама без 2 та вентила просто няма да работи конфортно и икономично. Така пак става -да не се претесниш , просто понякога може да върне в котела вода под 65 градуса или да праща вода към радиаторите колкото е в котела 80 градуса без нужда от толкова с по топло време Отговор -от рода -аз ще си го горя под 80 градуса 60-70 гр в топлите дни тоест при 5-10 градуса външна температура са несериозни.Котела да не прави конденз и катран трябва да е в диапазон 80-85 гр тоест да работи на пиролиза .Ама ти ще му хванеш точния момент и ще си го регулираш .  а на твоите майстори ще им кажеш да си скъсат тескеретата (дипломите)
 а на твоите майстори ще им кажеш да си скъсат тескеретата (дипломите)