• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 78
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ekondev - напреднал
filmatoplo написа:
Бива ли толкова калпави горелки Голденфайер ,вчера слагам на една стаен термостат ,с пръст не съм я пипнал днес три пъти задръства ,знам че не е от стайния ,ама нали има интервенция - човека си мисли че това е причината :x баси и тъпата горелка ,нещо стържеше в нея ,а около нея видях шлаки силиций колкото ябълка ,явно нещо и има на горелката .

Не знаех че ти си с VIP. Имаш шлака смени :o си пелетите.
filmatoplo - майстор
Купува си ги човека - Украински от Топливо ,не ми харесват палят и бавно .
ekondev - напреднал
filmatoplo написа:
Купува си ги човека - Украински от Топливо ,не ми харесват палят и бавно .
Уважавам те от много години, от форума и от теб съм научил мбого. Разцъкай настройките да няма шлака. Стайния термоста на забавяне 5 мин. И за шлакатата раздухването по често. Не само на теб а на всички който имат горелка или камина с шлаки
filmatoplo - майстор
:) При въпросната горелка не ми бе разрешено да пипам въобще настройки , защото била в гаранция . :lol:

Под - раздухване имаш предвид да се включва вентилатор по време на работа така ли ,аз я ползвам тази функция .
Последна промяна от filmatoplo на нед дек 04, 2016 9:51 pm, променено общо 1 път.
ekondev - напреднал
filmatoplo написа:
:) При въпросната горелка не ми бе разрешено да пипам въобще настройки , защото била в гаранция . :lol:

Това не е вярно за горелки и камини на голденфере, има го и в инструците. Освободи са :partyman:
filmatoplo - майстор
Не разбрах ,когато отидох да монтирам термостата горелката работеше ,свързах го на клемата която е изведена с бележка и мостче ( то се маха ) ,горелката естествено загаси и после запали , отне ми 2 минути ,но човека седи до мен и каза не пипай нищо по горелката дисплея ,че от фирмата ми я настроиха и ако някой бара ще разберат ако нещо стане и гаранция гаранция .това е :) .
VGeorgievSP написа:
Голяма мъка преживяхме и продължаваме да се мъчим с такава камина PS24. Поръчахме си я и понеже няма в Русе техен магазин, ни я доставиха от Силистра. Монтираха ни я към системата, имахме стар чешки котел, който ни правеше вече проблеми, но като я пуснахме изобщо не заработи. Обадихме се в Силистра пак, там има магазин със сервиз, след два дни дойде специалист уж да я настрои. Не можа да я настрои след два часа мъки и се оказа, че платката за настройките е за въздушна камина, а нашата е с водна риза. Помолихме го да се обади в Благоевград за да им каже за платката. Говори със софтуерния им специалист и той каза , че ще изпратят нова платка. Специалиста от Силистра си тръгна като му платихме 200 лв.защото настройките се заплащали, не влизат в гаранцията, които той се факто не направи заради сгрешената платка. След два дни получихме платката, която съпруга ми трябваше сам да смени, добре че е технически грамотен. Пак решаваме да пуснем камината, но нов проблем- електромотора на шнека за пелетите не работи, не подава гориво към горивната камера. Пак звъним в goldan fire на специалиста, той дава някакъв друг номер на който да се обадим, на който никой не вдига. От Силистра ни казват, че не се занимават извън техния район. Някой може ли да ми даде съвет какво да направим, вече нямаме нерви да се ядосваме, а и стоим на студено посред зима.
Последна промяна от ivanpavlov на ср дек 07, 2016 9:45 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo написа:
Не го вярвам това с платките ,мисля че управлението е универсално ,и само си има место на платката къде кое да се свързва ,тъй мисля де .Но като цяло цирка е пълен с тези продукти, монтажници и сервиз .
Вярно е объркали са ги чек да им кажа че и моторите на шнека падат съвсем да ги откажа.
ekondev - напреднал
[quote="ivanpavlov"][quote="VGeorgievSP"]Голяма мъка преживяхме и продължаваме да се мъчим с такава камина PS24. Поръчахме си я и понеже няма в Русе техен магазин, ни я

Пиши ми на лично. И на другите който имат Golden Fire може на лично.
Няма недоволни клиенти.
ekondev написа:
ivanpavlov написа:
VGeorgievSP написа:
Голяма мъка преживяхме и продължаваме да се мъчим с такава камина PS24. Поръчахме си я и понеже няма в Русе техен магазин, ни я

Пиши ми на лично. И на другите който имат Golden Fire може на лично.
Няма недоволни клиенти.
колкото искаш има недоволни особено като звъннат на телефоните обявени в сайта им големи обиди било казват хората''За 2000лв какво искате''''думи по телефон пффффф Golden Liar май май ай със здраве
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 78

Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: