Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:wink: Няма страшно и аз съм така -на око не ги познавам :yawinkle: виц -един еврейн си търсил човек да му води сметките , намерил 1 и го питал колко прави 5 по 5 ,човека веднага казал 25 , евреина не го наел , след това намерил друг и пак попитал колко е 5 по 5 -човека казал -момент да го сметна - и евреина го наел на работа :wink: .
Стоян Петришки - специалист
Надявам се скоро да бъде приведена инсталацията във работен режим поздрави на всички :drinkers:
n.ganev - майстор
Добре дошъл в отбора :drinkers: .
Честито и на още един нов притежател на RB30 монтирано на котел Roca. Монтажа беше в събота. Малко тунинг на чугунката и чорбаджията ми звъни вчера - " Абе тази къща не е отоплявана Цяла зима, котела не е пален две години, във всички стаи 24гр. за три часа - давай термовентили и термоглави, це дъщерите си дойдоха от Варна и ще отварят прозорци а на вън е 2градуса бе Баси и горелката"
димитар кисиов - специалист
n.ganev написа:
Добре дошъл в отбора :drinkers: .
Честито и на още един нов притежател на RB30 монтирано на котел Roca. Монтажа беше в събота. Малко тунинг на чугунката и чорбаджията ми звъни вчера - " Абе тази къща не е отоплявана Цяла зима, котела не е пален две години, във всички стаи 24гр. за три часа - давай термовентили и термоглави, це дъщерите си дойдоха от Варна и ще отварят прозорци а на вън е 2градуса бе Баси и горелката"
м
оже и да неотворят а да им е студено ха ха
димитар кисиов - специалист
stojan83 написа:
Надявам се скоро да бъде приведена инсталацията във работен режим поздрави на всички :drinkers:
Сложете клапата за твърдо гориво и запалете котела с малко дърва .
filmatoplo - майстор
Ганев казвай така от време на време да знам на кои котли се монтира успешно горелката . :) аз си мам един дълъг списък който и вие допълвате . :supz: за 20ката знам че става почти навсякъде ,за 30ката се чудя отвреме на време -не знам дали ще стане на Виадрус ,Симе ,Солитех , :?
n.ganev - майстор
Става. На вратата на този горелката се вози на шейна и като си влезне на мястото се пристяга с оригиналната скоба. Добавих към оригиналната скоба Тръба ф180 дълга 150мм и дебела 2мм и направих заварка успоредна на оригиналната. На вратата стандартен отвор по фланеца и между вратата и фланеца е въжето. При вкарване горелката опира в удължението и е фиксирана на точното място. Следва притягане на скобата и ОГЪН. На симе 30ката става безпроблемно само трябва добре да се прецени мястото на отвора.
n.ganev - майстор
Ха сега помагайте :prayer: ! Ще монтирам 30ка на Де Дитрих/ш/ и не мога да намеря снимките на колега, който беше писал че е метнал снимки на "вътрешното оформление" на котелчето. Относно врати, отливки, кутии под котела и др. при чугунки проблеми няма и съм насреща, но с този модел ще ми е Сефтето :проба: Баси :? .
filmatoplo - майстор
Тема -Я да си видим котлите .колегата е Svezar . :wink:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: