вт яну 19, 2021 5:58 pmkaptagona написа: ...И за да не бъда голословен избери си нещо за бас и заповядаи да видиш че мразя да споря.Оф, с басове колко гаджета свалих....Хахаа, шегичка.
Възвратна клапа има ли някъде монтирана?
вт яну 19, 2021 5:58 pmkaptagona написа: ...И за да не бъда голословен избери си нещо за бас и заповядаи да видиш че мразя да споря.Оф, с басове колко гаджета свалих....Хахаа, шегичка.
вт яну 19, 2021 6:45 pmТрифон П.Трифонов написа:Не. Освен в печката ако има. А другия проблем го реших като вдигнах температурата на газовете на 200.вт яну 19, 2021 5:58 pmkaptagona написа: ...И за да не бъда голословен избери си нещо за бас и заповядаи да видиш че мразя да споря.Оф, с басове колко гаджета свалих....Хахаа, шегичка.
Възвратна клапа има ли някъде монтирана?
вт яну 19, 2021 8:34 pmfilmatoplo написа: За какво пише дисплея ,задаване поток и задаване на надморска височина.Mисля, е всеки вече знае поне малко Английски за да си преведе надписа на дисплея, но какво всъщност се променя при задаването им? По принцип като разцъкам из параметрите, тези две менютата ги няма, но се появиха при влизане и излизане от менюто counters.
пон яну 18, 2021 4:49 pmmimospasov написа: Здравейте!Искам да попитам,може ли на Алфа Плам 21 да се направи следната настройка-При включен Stand By,като влезе в модулация,да не се изключва камината да охлажда,и след това да се запалва,а от малко дозиране на пелети на 1ва степен да падне с 2-3 градуса и след това отново да мине в режим работа.Искам да избегна честото спиране и палене...Надявам се съм задал правилно въпроса.Мерси предварително!Ами трябва да и намалиш мощноста, но според мен не само на 1ва, а поетапно на всяка. С заводските ли си? Аз съм направил оптимални за мен а като е по топло намалям лоад пелет за да не пипам настройките всеки път и става. Пробвай с лоад пелет -4, -9
ср яну 20, 2021 3:03 pmfilmatoplo написа: Не ги пипам тези .Кои?
ср яну 20, 2021 8:40 ambmahob написа:Не съм със заводски.Пипал съм тук-там-Coclea Power 1-1.3/2-1.8/3-2.4/4-2.8/5-3.2 с мощност на вентилаторите 1-1180/2-1300/3-1410/4-1470/5-1750.Load pellet -3,Type chimney 0.От вчера/без да ми се смеете/ограничих въздуха на тръбата отзад като лепнах тиксо за експеримент и постигнах това да не се изключва често.Задал съм 60 на водата с 2 градуса разлика.Сега вдига градусите до 61 и влиза в модулация.Работи така около час и смъква на 59-58 и започва отново да реди мощностите 3-2-1.Бачка ми основно на трета.Засякох й разхода така и е 2 чувала за 30часа,демек 1кг на час.Отоплявам 100кв апартамент.Външна изолация с пвц дограма.3 радиатора по 1,60 и лира.пон яну 18, 2021 4:49 pmmimospasov написа: Здравейте!Искам да попитам,може ли на Алфа Плам 21 да се направи следната настройка-При включен Stand By,като влезе в модулация,да не се изключва камината да охлажда,и след това да се запалва,а от малко дозиране на пелети на 1ва степен да падне с 2-3 градуса и след това отново да мине в режим работа.Искам да избегна честото спиране и палене...Надявам се съм задал правилно въпроса.Мерси предварително!Ами трябва да и намалиш мощноста, но според мен не само на 1ва, а поетапно на всяка. С заводските ли си? Аз съм направил оптимални за мен а като е по топло намалям лоад пелет за да не пипам настройките всеки път и става. Пробвай с лоад пелет -4, -9
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: