Прикачен файл
896-504-diado-koleda-ne-vinagi-ima-vreme-da-otgovaria-na-pismata.jpg (50 KиБ) Видяна 2625 пъти
Прикачен файл
вт авг 20, 2019 3:09 pmandy_forresite написа:Бижу 25 с камера за 16. При недостиг на мощност я преправяш на 25. Има обекти примерно се отопляват в момента 100 кв2. Но след време искат и пристройка или още 1 етаж....вт авг 20, 2019 7:23 ambrassSob написа: В такъв случай може да вземе 25 кВ Бижу с малка камера.Тоест 25-ца с горелка от 16-ка, така ли?
Съдейки по отзиви на ползватели 16 kw бижу има доста добра ефективност (ниска t° димни). Дали с по-голямата топлообменна част на 25 kw няма да се стига до конденз в димоотвода при нисък интензитет на горене?
А да имаш размери на 10-ката, снимка, обем ВР и бункера?
П.п. Триф, данкешьон. А за другите параметри този твой източник дали би отговорил? Е къде е септември, конкуренцията не може да реагира.
вт авг 20, 2019 3:09 pmandy_forresite написа: .. А за другите параметри този твой източник дали би отговорил? Е къде е септември, конкуренцията не може да реагира.Ще питам, но днес два пъти звъня и ми е неудобно.
вт авг 20, 2019 6:28 pmfilmatoplo написа: Колко ще гори на минимума 10катаТри киловата. Познах ли?![]()
.
вт авг 20, 2019 1:44 amandy_forresite написа: По-едрото бижу е като старото. Разликата е +8 см в дълбочина (достатъчно за още някоя димогарна тръба) и предполагам е с по-мощна горелка. Сигурно може да се направи да папка и малко под 1 кг на час. На максимум ще си взима по 5 кг/ч. Ти може да вземеш нея, защото 30, 30, 24 киловата за необходима мощност и сега чуденка дали 16 няма да стигнат... Прибираш голямото бижу и го правиш на макс да достига до 20 киловата. Мисля това е разумния модел за теб. Винаги може да си го направиш с максимална мощност 25 и също така 16, 15, 14... 10 kw ако щеш.Много благодаря за съвета Анди! Абсолютно съм съгласен с твоето мнение и вече е ясно - Бижуто ще е редова 25ца. Когато имам наблюдения, ще докладвам. Благодаря и на всички останали за информацията, която осигуриха в тази тема!
Горните предложения може да са били насочващи да купиш точно опр продукт (който случайно те продават или взимат %) плюс застраховка. Ако не те топли, ще им подпалиш жицата, а ако се претоплиш... тогава ще го спреш, ще си отвориш прозорец, но няма да си недоволен както с недостатъчна топлина. За твоя информация да знаеш, че 16 kw за 24 ч ОГЪН могат да ометат 45 кила бонбони.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: