Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Бургаскомерс лично ги видях бяха някакви букови там или дъбови на тази цена 410 лв ,човалите нямаха лого ,украински не видях тогава преди 15 дни.
pavlovip - напреднал
пон авг 27, 2018 9:33 pmfilmatoplo написа:
Бургаскомерс лично ги видях бяха някакви букови там или дъбови на тази цена 410 лв ,човалите нямаха лого ,украински не видях тогава преди 15 дни.
В момента има три вида. Велинградски, без лого на чувала, доста дългички ми се сториха. Украински, с някакво дърво за лого, малко по светли от велинградските и доста по малки по 3-4 милиметра. Сливенски, без лого на чувала, нормален размер но по-тъмни от украинските. Всичките са на една цена и са букови или дъбови, не бяха сигурни. Това е от мен.
filmatoplo - майстор
:) Това е добре щом има ,остава някой да ги тества и ако биват да си зареди :wink: .
liverpool-64 - специалист
Колеги,искам да споделя едни засега леки съмнения относно едни пелети. Не съм ги пробвал и незнам какво представляват,но на чувалите пише Pirina pellets ,а не Pirin pellets както би трябвало да бъде . Чувалите бяха изключително тънки ,като ги хванеш направо се късат , найлона ,който го дават за постилане при мазане и боядисване направо си е като ламарина в сравнение с тоя боклук .Отделно имаше скъсани при товаренето. Някой срещал ли е такива досега,иначе ме увериха,че са разложки? :?
Някой ползвал ли е пелети Bio-Pellet произвеждани в Огняново-Гоце Делчев.
filmatoplo - майстор
Преди малко пуснах една горелка с пелети от Брезник Пелетисимо ,ами харесаха ми ,от едно 2 часово палене колко може да се прецени но горяха добре без да правят шлака човека си ги купил от Бургас и му се вързали с транспорта 440 лв тон до Царево . Едно момче ми каза че Бялата мечка Украинските правили шлака :? ко ши праим ся :wink:
kaptagona - специалист
нед сеп 02, 2018 6:22 pmfilmatoplo написа:
Преди малко пуснах една горелка с пелети от Брезник Пелетисимо ,ами харесаха ми ,от едно 2 часово палене колко може да се прецени но горяха добре без да правят шлака човека си ги купил от Бургас и му се вързали с транспорта 440 лв тон до Царево . Едно момче ми каза че Бялата мечка Украинските правили шлака :? ко ши праим ся :wink:
Ша чистим всеки ден и те така. :rock:
Здравейте!
Преди месец си закупихме пелетна камина Diecotec, и тъй като за първи път ще се отоплявам на пелети, може ли да препоръчате фирма, място откъдето можем да поръчаме и да споделите мнение кои пелети са по-добри- иглолистни или смесени( бук и дъб и прочие), защото ми казват различни мнения.
Svezar - специалист
Украинските са средна хубост /то няма как да са супер, щом от Украйна идват до тук на цена под нашенските/ ,ако няма хич какво друго да се купи...взимайте,но определено не ги препоръчвам като основен избор !
filmatoplo - майстор
Здравей :) тази година от къде си намери .

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: