пон фев 01, 2021 9:30 pmkaptagona написа: IMG_20210130_094419.jpg. Това е пепелта.В неделя ще ти снимам отворите, ще стане споко!!!!! Само ако си смел да дупчиш

вт фев 02, 2021 8:11 pmkaptagona написа: По принцип с хубави пелети я чисти.Но и да се раздупчи не би трябвало да има проблем. Твоита като е раздупчена чисти ли я добре.Дори и с калпави изкарвам 5-6 дни, с хубави рекорда 10тина дни май без да я отварям
Целта е да се чисти един път в седмицата. Не да я отварям всеки ден.![]()
чет фев 04, 2021 11:17 pmmimospasov написа: Здравейте!Искам да питам от коя настройка да наглася при стартиране,преди да подаде искра запалката,да ми пуска по-малко количество пелети?Намалих Coclea Start на 0,5 и пак същото.Явно трябва да задам и по-малко време до запалване,за да не пълни кошницата толкова,но не знам от къде.Назад съм качил обяснени настройките, прелисти де
съб фев 06, 2021 7:35 ambmahob написа:Намерих го,мерси!Дано съм успял да го направя като намалих малко фабрично зададените.чет фев 04, 2021 11:17 pmmimospasov написа: Здравейте!Искам да питам от коя настройка да наглася при стартиране,преди да подаде искра запалката,да ми пуска по-малко количество пелети?Намалих Coclea Start на 0,5 и пак същото.Явно трябва да задам и по-малко време до запалване,за да не пълни кошницата толкова,но не знам от къде.Назад съм качил обяснени настройките, прелисти де
нед фев 07, 2021 2:07 ammimospasov написа:Понамалих настройките,но пак същото...Идеята ми беше като намаля тия настройки,да не ми опушва много стъклото.Защото като се е понапълнила кошницата,при разгарянето на количеството пелети,след като е преминала във фаза на горене(1-5 степен) го цапа доста.Не знам дали го обясних добре,но дано да си ме разбралсъб фев 06, 2021 7:35 ambmahob написа:Намерих го,мерси!Дано съм успял да го направя като намалих малко фабрично зададените.чет фев 04, 2021 11:17 pmmimospasov написа: Здравейте!Искам да питам от коя настройка да наглася при стартиране,преди да подаде искра запалката,да ми пуска по-малко количество пелети?Намалих Coclea Start на 0,5 и пак същото.Явно трябва да задам и по-малко време до запалване,за да не пълни кошницата толкова,но не знам от къде.Назад съм качил обяснени настройките, прелисти де
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: