Най - вълнуващия въпрос зимно време.
iceheart - специалист
гр. Харманли - само едно разяснение, пелетите са без пакетаж. Пакетажа е за износ.
filmatoplo - майстор
:) И аз се обадих -не поемат ангажимент към пакетиране ,каквото си донесеш в това ще товариш -в джобовете или в гондола . :wink:
alex_serviz - специалист
iceheart написа:
Съгласен...... На 30 километра от мен има слънчогледови пелети колкото душа ти иска, че целия регион не можем да ги изгорим. Лятото по 100 лева на тон и до 150 лева през зимата. :-D
Ще се изучат и те какво да правят! Тия при нас още миналия сезон ги засякох, че изнасят много ТИР-ове насипни за Македония...
Та при тия цени, въобще не им намирайте мана, че не са пакетирани!
n.ganev - майстор
iceheart написа:
Аз като гледам каква е цената на въглишата в нашия регион и колко са качествени и т.н. май ще си карам на пелети.
Пробвал съм почти всички пелети в региона като почнеш от 270 лв. до 400 лв. да си кажа чесно рзликата в качеството е по малка от колкото разликата в цената, а за разликата в разхода почти не се усеща. Ако човек е решил да мине по евтино на пелети може да пробва варианти със слънчогледови или разни миксове и други, няма проблем, всеки сам си решава, обаче после всички последващи ядове са си за негова сметка и няма право да се оплаква за това или онова. Нали така? Не визирам никой, така че да не се приема лично от никого, просто разсъждавам на глас......
+100
И около мен е така но мисля да продължа на дРъвени.
димитар кисиов - специалист
n.ganev написа:
iceheart написа:
Аз като гледам каква е цената на въглишата в нашия регион и колко са качествени и т.н. май ще си карам на пелети.
Пробвал съм почти всички пелети в региона като почнеш от 270 лв. до 400 лв. да си кажа чесно рзликата в качеството е по малка от колкото разликата в цената, а за разликата в разхода почти не се усеща. Ако човек е решил да мине по евтино на пелети може да пробва варианти със слънчогледови или разни миксове и други, няма проблем, всеки сам си решава, обаче после всички последващи ядове са си за негова сметка и няма право да се оплаква за това или онова. Нали така? Не визирам никой, така че да не се приема лично от никого, просто разсъждавам на глас......
+100
И около мен е така но мисля да продължа на дРъвени.
дали на дървените не им слагат някакъв процент слънчоглед аааа/////
n.ganev - майстор
Точно на такива бях попаднал - Биг Бак 280 пари/тон. Добре, че не ги подадох на Ферарито :lol: . Ама с Грейко изтиках януари с един бак около 900 оки. Ама като платих на един "праБългарин" :-D да ги налее в чувалчета и да ги внесе тя сметката ... Така де ама като ги разложих имаше сл. люспа. Иначе били дървесни от Украйна - е, аз пък съм рус Негър със сини очи от Щата Алабама :lol: .
filmatoplo - майстор
:) Оня ден купих от Бургас едни дървестни пелети -барем да не туряха и корите вътре :axe: бая силиций направи с форма на яйца ,то няма лошо ,ама поне по Велигден да беше :-D Как върви теста на камината Грейко .
n.ganev - майстор
Разбрах, че е тествана и със сл. пелети и си ги хапва безпроблемно.
kalin72 - майстор
А цената знае ли се каква ще бъде?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: