гр. Харманли - само едно разяснение, пелетите са без пакетаж. Пакетажа е за износ.

iceheart написа:Съгласен...... На 30 километра от мен има слънчогледови пелети колкото душа ти иска, че целия регион не можем да ги изгорим. Лятото по 100 лева на тон и до 150 лева през зимата.Ще се изучат и те какво да правят! Тия при нас още миналия сезон ги засякох, че изнасят много ТИР-ове насипни за Македония...
iceheart написа:Аз като гледам каква е цената на въглишата в нашия регион и колко са качествени и т.н. май ще си карам на пелети.+100
Пробвал съм почти всички пелети в региона като почнеш от 270 лв. до 400 лв. да си кажа чесно рзликата в качеството е по малка от колкото разликата в цената, а за разликата в разхода почти не се усеща. Ако човек е решил да мине по евтино на пелети може да пробва варианти със слънчогледови или разни миксове и други, няма проблем, всеки сам си решава, обаче после всички последващи ядове са си за негова сметка и няма право да се оплаква за това или онова. Нали така? Не визирам никой, така че да не се приема лично от никого, просто разсъждавам на глас......
n.ganev написа:дали на дървените не им слагат някакъв процент слънчоглед аааа/////iceheart написа:Аз като гледам каква е цената на въглишата в нашия регион и колко са качествени и т.н. май ще си карам на пелети.+100
Пробвал съм почти всички пелети в региона като почнеш от 270 лв. до 400 лв. да си кажа чесно рзликата в качеството е по малка от колкото разликата в цената, а за разликата в разхода почти не се усеща. Ако човек е решил да мине по евтино на пелети може да пробва варианти със слънчогледови или разни миксове и други, няма проблем, всеки сам си решава, обаче после всички последващи ядове са си за негова сметка и няма право да се оплаква за това или онова. Нали така? Не визирам никой, така че да не се приема лично от никого, просто разсъждавам на глас......
И около мен е така но мисля да продължа на дРъвени.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: