Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
В крайна сметка:
Прикачен файл:
11041102_652932241474433_5465925754021869150_n.png
n.ganev - майстор
Щото ако се стигне до тук
Прикачен файл:
10922666_868684783174926_6491194397546282842_n.jpg
10922666_868684783174926_6491194397546282842_n.jpg (40.8 KиБ) Видяна 2017 пъти
#-o Си еВало мамата.
димитар кисиов - специалист
да не станахме котешки форум . колко чували с пелети спасиха мацетата нямали някои да се похвали
alex_serviz - специалист
димитар кисиов написа:
... колко чували с пелети спасиха мацетата нямали някои да се похвали
Предлагам тук:http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 3&start=20 да споделяме разхода. Да не пълниме излишно тази тема, че и без това си е бая пълничка...
имали информация за камината на грейко
filmatoplo - майстор
Toploобменника като на коя камина прилича -риза ли тръби ли :? , начина на подаване на пелети какъв е , управлението какво е .
n.ganev написа:
Да :cool: . Ще почерпиш ли? :yawinkle:
да имам тук минерална вода под ръка ела да те разведа по изворите .може и да те оредя да си налееш и за вкъщи
n.ganev - майстор
Иха :shock: . Имам една 25тонна цистерна. Ще дойда с нея. Относно камината гори сл.пелети но иска яко чистене така че ще си кара с дървесни. Крайният вариант като топлоотдаване, подаване и управление скоро ще бъде решен. Целта е да е лесна за обслужване - както откъм настройки така и откъм почистване.
[quote="n.ganev"]Иха :shock: . Имам една 25тонна цистерна. Ще дойда с нея. Относно камината гори сл.пелети но иска яко чистене така че ще си кара с дървесни. Крайният вариант като топлоотдаване, подаване и управление скоро ще бъде решен. Целта е да е лесна за обслужване - както откъм настройки така и откъм почистване.[/qu като идваш към хисаря да не правиш празен курс налей малко дряновска в цистерната . доста ще ме затрудниш да е разлея в туби . качи някоя снимка на камината как работи колко е голям пепелника къде е запалката за есента ще бъде ли хит .имам запитвания ще бъде ли надежна като горелката :? :? :? :? :? :?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: