• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 117
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
DimitarD - специалист
fox_vt, твоя котел какъв е че даваш съвети кой какво да прави?
Защо да изхвърлям работещ котел? Не че не мога да си позволя да си купя торч, но не бих си изхвърлил котела, защото ми е кеф да му пъхам камъни и железа.
andy_forresite - майстор
За някои е Минус, че Torch не може да работи със стаен термостат. Не всички ползват такъв термостат. Може да е глупаво да регулираш "топлото" с настройване на по-висока и по-ниска Твода в котела. Много от потребителите това правят и от смарт телевизора си или телефона, таблета, превключват на други градуси :) Дори на 50 градуса да е жега, винаги може да притвориш радиатора или ако е конвектор натискаш Off и се приключва с жегата. А то жега да ми стане :) . На мен ми е студено и се чудя дали ще се стопля с този котел. При мен загубите са в мегавата :-D Вече два часа слагам дърва на печката и тоя термометър не може да стигне 20 града.
Много искам да видя тази отоплителна инсталация в работен режим. Бих седнал за 2-3 часа край нея с книга в ръка и от време на време да хвърлям по едно око на дисплея, вслушвайки се в шумовете от падането на пелетки и горенето :roll: За съжаление едва ли ще мога да я видя "в движение". От четене на реклами, проспекти и инструкции човек може да си изгради едни високи очаквания за продукт Х, които след това реалността да погуби по бързата процедура.
Как може да има само един ползващ такъв котел в този голям форум, е това не мога да разбера... Давайте мнения :partyman:
6osi6 - майстор
fox_vt написа:
Шошис ти си как да ти кажа уникален,да не използвам една друга дума че ще се обидиш.Стига писа глупости че някой може да ти повярва.
Красене, с това управление трябва да можеш да вкараш котела в режима на въпросните рекламирани 3kW по представената графика от хавлията за не повече от пет минути, след като с моя Виадрус мога да направя същото за 20 минути
От студен старт ще затоплиш всичко и ще паднеш на 3 кв за 20 мин =D> =D> Това не е котел то космически кораб :prayer:
Това го постигаш със специалния камък от шмиргел ли :prayer: То не бяха железа то не бяха подобрения и кутии то не бяха камъни от шмиргел.Хора не се мъчете с тия котли бе дайте ги за скрап поне да стане свястна лъжица от тях.
Дряновски и тебе не съм забравил твоя поне за сушилня става не го претопявай.
foxi, няма да пиша седнал върху клавиатурата, показвам снимки и не са като твоите, които се гледат с вертикално обърнат монитор :mrgreen: Това донякъде е разбираемо foxi, в Търново от къде може да сте чували и виждали такива котли, когато се отнасяте с тях като аборигени и ги хвърляте за скрап, или да знаете как се борави с фотоапарати и клавиатури :mrgreen:
Работа на минимална мощност 4,2 kW. Кутията, бункерът, шнекът и дскът са Klimosz. Вижда се на последната снимка.
За шмиргелите се обърни към някой друг.
Това е горене с 850 грама слънчоглед на час. Когато се запролети и двамата с Красен докарате този равномерен, прав и син пламък, той на котела, ти на климатика, снимайте го, избродирайте го на хавлиите, покажете ги тук да ги видим и после давай съвети кой да си изхвърля котела и кой какво да прави :-D

Прикачен файл

DSCF3274.JPG

Прикачен файл

DSCF3271.JPG

Прикачен файл

DSCF3270.JPG

Прикачен файл

DSCF3269.JPG

Прикачен файл

DSCF3267.JPG
DimitarD - специалист
6osi6,

Да те питам от къде мога да се сдобия с една две хавлии? Само в Търново ли ги има? На мен повече ми приличат на втъкана хавлия :?

Рехав пламък имаш за 3kw
n.ganev - майстор
Баси кефа, не ме пропуснаха - тъкмо се бях затъжил.Ама то моята сушилня не е за изхвърляне щото хората от БОШ фабрично са поставили някоя туФличка и някое дЖелязце у сушилнята за разлика от Торчовците дето не само, че за това не са се сетили като са копирали конструкцията ама са спестили и от материала - торч=130кг, бош=240кг при една и съща мощност.
DimitarD, от 01.01.2016г. правя ремонт на едно помещение дето са останали доста шивашки материали - платове, конци и т. н. На етажа над това помещение скоро ще работят 30 шивачки, а на по-горният етаж отдавна работят 40 пчелички #-o . Ще им създам работа ама Моля не се натискайте Бе един по един, че ако целия форум се изсипе в Дряново :? от къде ша Ви търся толкова шиБачки.
Предпочитам да ги лузна /кърпите не шиБачките [-X / на плажа в Приморско с по Идна царИвичка бонус :yawinkle: .
То някои хора си Усраха темата сами ама к'во да се прави - каквото си направиш сам и най-големият ти враг неможе да ти го помисли.
6osi6 - майстор
Рехав, ама пламък :-D За четири киловата толкова. По-малко не може.
Дай да видим Грейкото как гори на най-ниската си мощност.
С повече търпение може да дочакаме и клип за Торча.
n.ganev - майстор
Ееее [-X пуснал съм снимки в друга тема - няма сега да разширявам Рекламата на Болярина.
plastkomfort - специалист
Днес ще пускам TORCH в едно село близо до Дряново който иска да заповяда да види как работи.
n.ganev - майстор
Кажи кое е селото. Не че като съм виждал съм много впечатлен ами поне като ми се обадят от там да знам че има сервиз на блозо и да казвам че до там пътя е неразринат.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 117

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: