• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
За сведение, погледнете клипа на ГРЕЙКО. По крайщата на гор.камера натрупан шлак, пепел и недоизгоряли пелети.
Че то това си е до настройки, а и натрупаната пепел по никакъв начин не пречи на горенето. Аз пък съм предоволен от Грейко, горя си шлюпки от семки и си почиствам само пепелника, на ден-два.
gnt69 - майстор
нед окт 10, 2021 11:06 amnrobov написа:
За сведение, погледнете клипа на ГРЕЙКО. По крайщата на гор.камера натрупан шлак, пепел и недоизгоряли пелети. За другото, ръководството и управлението, е обяснено много достъпно. Може да работи като климатик, само добавяш пелети. Имаш настройки за различни видове пелети и при смяна да се връщаш на на същия вид.
Ибаси дай да го видим как гори туй чудо. И как тъй работи като климатик, пепелта от пелетите не разбрах къде отива, да не би да дават и негър с горелката да я чисти. :partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
Здравейте.. Аз съм ползватеп на горелка РМ30 от м.октомври т.г.

Че ти пак доста си я ползвал, имал си време да видиш как работи
Може да работи като климатик,
Ей това е най-голямото предимство - не всяка горелка може да охлажда. А конденза как се отвежда?
нед окт 10, 2021 6:40 pmLazarGanev написа:
Здравейте.. Аз съм ползватеп на горелка РМ30 от м.октомври т.г.

Че ти пак доста си я ползвал, имал си време да видиш как работи
Може да работи като климатик,
Ей това е най-голямото предимство - не всяка горелка може да охлажда. А конденза как се отвежда?
nrobov
Отидете на друго място та се майтапете..Говоря, че си поддържа температурата. Има опция "поддържащо горене" със слаб пламък. По този начин се получава по-висока ефективност. Преди, при повишаване темп. старата горелка ми изключваше горенето, изстива водата ново запалване и т.н. По отношение пепелта,един път седмично чися пепелника и един път месечно - котлето.Конденз не съм забелязъл, гъде сполед вас се отделя конденз?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

Тема "Отзиви за пелетна горелка РМ 30" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: