вт ное 13, 2018 2:51 pmpojarnikara написа: И при мен се получава такова пушене при палене на камината, получава се като мини детонация в горивната камера при първия пламък и даже излиза фин прах от снадките. Търсех силиконови О рингове, но никъде в моя град не намерих. Сега се чудя дали да облепя снадките с алуминиево токсо или със топлоустойчив силикон, но не знам дали при чистене ще може да се разглоби..Аз мойте снадки ги облепих вече, никакъв ефект. Пушека си намира от къде да излезе. Не знам как да се справя със същият проблем който имаш
нед ное 11, 2018 5:26 pmsskk87 написа:Днес ходих до SUNSYSTEM ,за да ги питам дали този вакум трябва да стой откачен и отговора им беше : "Така трябва да бъде ,камината работи по-добре като е откачен...."нед ное 11, 2018 4:35 pmfilmatoplo написа:45942142_267242577472329_5038795828542570496_n.jpgНяма такъв филм
-намери вакуумрегулатора и пъхни шлаухката като снощи
Относно помпата включи на 2 , ако пак не топлят балансирай като притвориш малко долните кранове на близките радиатори , ако пак не топлят -филтъра е запушен ако има
.
И двата маркуча влизат във вакумрегулатора.....единствено щуцера който съм оградил с червено е свободен ,вероятно там трябва да го закача?
Иначе камината не показва никакви симптоми за неизправност.