Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Kalinski88 - помощник
В крайна сметка успях да се свържа с мениджър продажби на пелети и брикети на schweighofer господин Cristian Cioran , но се оказа, че завода работи само с търговци които купуват постоянно големи количества и ест. гарантирано с договор. Ето и меила който ми върна човека: Dear Sir, Thank you for your message. We don´t organize this kind of sales and deliveries. We work only with traders which buy constant big quantities and guarantee by a contract the quantities.
Последна промяна от Kalinski88 на пет дек 21, 2018 6:48 pm, променено общо 1 път.
шоп - майстор
Чест и почитания към човека, че поне е отговорил. В Бг мениджъри на доста по-малки фирми не биха си направили труда дори да отговорят.
bmahob - майстор
Тия дни горях 3чувала бук с чам от местен производител (даде ми ги комшията за проба) ми че горят си като мойте чамовите та дори и по добре даже намалих дозата малко, за догодина ще се замисля за такива...
ikaloyanov - помощник
Здравейте колеги , от скоро съм с пелетна камина от Mareli Systems 12 KW PSN , от Банско съм и имам проблем с пелетите , тук в целият регион не мога да случа на качествени пелети ( а всички пишат на торбите клас А1 ... дрън дрън .... качество никакво , контрол никакъв .... пробвам от кой ли не вече пелети и не мога да улуча качествени .... вече схванах настройките на камината след многократно идване на техника от Марели и вече станах спец ... Но проблема ми в момента са пелетите ... от местните производители или са с много пепел и задръстват под кошничката с пепел и не може да пали или са с шлака или нямат калоричност.... Сега последните 2 дни горя Schneider 100 % бор от Самоков , един приятел ми прати 2 чувалчета и да Ви кажа доволен съм но цената им много скъпа дори и лятото .... Пепел си има но поне под кошничката не натрупва , че тези от Разлог които горя които са само от трици правени уж горят добре но са ситни пелетките и с много боклук в чувала и трици и явно шнека като ги мята в кошничката като са ситни и пепелта директно се утайва под кошничката .... Препоръчайте ми НАИСТИНА КАЧЕСТВЕНИ ПЕЛЕТИ да пробвам че тук в Благоевградския регион всеки взе да произвежда пелети , а контрол и качество 0 !!!! Благодаря ви предварително !
diqn88 - специалист
Здравейте, аз съм доволен от Пирин пелет Разлог, нищо че на тях пише А2. Един приятел миналата зима ми докара от добринище, също бяха добри, но нямаха надпис и нз фирма. Други които са добри и горя са пелетите на хвойна-ропката. Успех.
borchoyor - специалист
нед яну 20, 2019 8:49 pmikaloyanov написа:
Здравейте колеги , от скоро съм с пелетна камина от Mareli Systems 12 KW PSN , от Банско съм и имам проблем с пелетите , тук в целият регион не мога да случа на качествени пелети ( а всички пишат на торбите клас А1 ... дрън дрън .... качество никакво , контрол никакъв .... пробвам от кой ли не вече пелети и не мога да улуча качествени .... вече схванах настройките на камината след многократно идване на техника от Марели и вече станах спец ... Но проблема ми в момента са пелетите ... от местните производители или са с много пепел и задръстват под кошничката с пепел и не може да пали или са с шлака или нямат калоричност.... Сега последните 2 дни горя Schneider 100 % бор от Самоков , един приятел ми прати 2 чувалчета и да Ви кажа доволен съм но цената им много скъпа дори и лятото .... Пепел си има но поне под кошничката не натрупва , че тези от Разлог които горя които са само от трици правени уж горят добре но са ситни пелетките и с много боклук в чувала и трици и явно шнека като ги мята в кошничката като са ситни и пепелта директно се утайва под кошничката .... Препоръчайте ми НАИСТИНА КАЧЕСТВЕНИ ПЕЛЕТИ да пробвам че тук в Благоевградския регион всеки взе да произвежда пелети , а контрол и качество 0 !!!! Благодаря ви предварително !
Кои ит Разлог гориш, тука има поне 10 производителя, а може и повече?
ikaloyanov - помощник
ср яну 23, 2019 7:35 amdiqn88 написа:
Здравейте, аз съм доволен от Пирин пелет Разлог, нищо че на тях пише А2. Един приятел миналата зима ми докара от добринище, също бяха добри, но нямаха надпис и нз фирма. Други които са добри и горя са пелетите на хвойна-ропката. Успех.
Доволен сте от Пирин пелет но с котел ли сте с камина ли сте ? то ясно ако сте с котел голям с горелка ще сте доволен той гори всичко ... аз питам за качествени пелети за камина .... защото тя е по претенциозна относно пелетите ....
RightClick - напреднал
ср яну 23, 2019 8:15 amborchoyor написа:
Здравейте,
Препоръчайте ми качествени за камина, ние горим Terra Vera , не съм сигурен дали са от Разлог. Ситни са , доста прахоляк имат и ми се струва че не са добре пресовани. За Благоевград , кой производител/доставчик ще ми препоръчате?
borchoyor - специалист
ср яну 23, 2019 12:11 pmRightClick написа:
ср яну 23, 2019 8:15 amborchoyor написа:
Здравейте,
Препоръчайте ми качествени за камина, ние горим Terra Vera , не съм сигурен дали са от Разлог. Ситни са , доста прахоляк имат и ми се струва че не са добре пресовани. За Благоевград , кой производител/доставчик ще ми препоръчате?
На Беко Белица саедни от най-добрите, мое и на приятели мнение, а и на спецове
liverpool-64 - специалист
Pirina Pelets- видите ли такъв надпис с зелен цвят на чувалите ,бягаите и не се обръщаите назад ,абсолютен боклук, първо при свалянето на чувалите-найлона им е като вестник , вземаш чувала и се къса в ръцете ти ,там където е лепен не е докрай и след теб става диря до помещението,скъсани чували на палето ,прах вътре в голямо количество. Чистя кошничката два пъти на ден, правят шлака много,зор ще видя докъдето ги изгоря, Слава Богу остават още около 15 чувала. :finga:

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: