Да така е но за повече от 6 мисля че са 8 и за параметрите несум сигурен но ги е смятал и ми каза че ще ми е предостатъчна. Повече утре защото пак отивам на пустото бачкане

007 написа:Биолерите при мен са 2 и са свързани последователно и се загряват до Т на тази на радиаторите а вече вторият бойлер е свързан директно с топлообменника които се вижда ( това пластмасовото за което ме питахте е помпа която е свързана със серпентината на бойлера) и майстора ми каза че в бойлера ще отива отива по топла вода и по това което дисплея на ТП (за Т на бойлера) изходната Т от топлообменника е 48 градуса в момента а на бойлера е 42градуса. Как точно това става и аз незная.Поне на снимката се вижда един топлообменник (кондензатор) за фреона или общо два
Тръбата ф 16 която излиза от горната страна на топлообменника е за вторият разширител ( за бойлера)
Някои питаше колко съм платил, майсторът ми дължеше услуга така че ми е без пари
...
Топлообменниците са 3 а не 2 както си мислех и от първия при които Т е най висока отива към бойлера от където идва допълнителното загряване на бойлера
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: