bobi65 написа:Моята система не е копирана, и към момента работи без забележки..bobi, пич, знам, системата е уникална. Всеки ден местиш мебелите

bobi65 написа:Моята система не е копирана, и към момента работи без забележки..bobi, пич, знам, системата е уникална. Всеки ден местиш мебелите
andy_forresite написа:Бе вие още ли спорите. Имам едно предизвикателство за вас да видим кой е ПО на тема котли. Давам котела на 6оsi6 да го тунингова и пробвам. Публикувам резултата. След това развалям всичко направено и го изпращам при Боби. Тест и публикувам резултата от пробата. След това агитка съфорумци на специална церемония връчваме диплома Властелинът на Шамота, Господарят на котлите или Принцът на пелетите, кой каквото си 'ареса. Ще викаме реч реч реч и ТЕ така.благодарение на спора им /там казват се ражда истината/ си наредих акумолиращи тухли около и в котела под ризата и ще видя резултата
6osi6 написа:Защото не я каран на око, а съм конструирал и навързал ламбда контрол , Дебитомер , Термометър до 1300 гр. , Термометър на газовете, рекуператор/топлообменик, Измервам Въглероден Оксид, Ламбда стойност, Грамаж на изгоряло гориво, Меря грамаж на пепелта на всяко почистване, Предценявам и четирите вида загуби ; от СО, от кубици газове през комина в повече, от недогоряло гориво, от излъчване в помещението .bobi65 написа:Моята система не е копирана, и към момента работи без забележки..bobi, пич, знам, системата е уникална. Всеки ден местиш мебелите
Vilianka_82 написа:Да и на мен ми е трудно да повярвам, преди да закупим котела проучвахме за разхода който бихме имали, но това надминава всякакви граници. И за това питам къде може да е проблема, пелетите които ползваме са Трон.Привет.. втрещих се от този разход..
bobi65 написа: в 21 век като се прибираш вечер да можеш да дишаш а не да смърди на въглищаbobi, този от снимката е Кирил Домусчиев. Той ли ще предложи нещо, за подобряване екологията и то да е работещо? Най-елементарното нещо е да се забрани използването и продажбата на ниско качествени въглища със сяра над1% и се спре производството и продажбата на не автоматизирани котли или без принудително подаване на въздух.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: