На 7ма страница ги има. Всичко ми е заводско. Само почистването е през 30 минути по минута и половина. Правих си експерименти но заводските са най добри поне за мен.

вт ное 02, 2021 9:53 pmStHrRusinov написа: Здравейте! При почистване на камината ми изскочи следният проблем: При опита да почистя тръбите за дим в котела не помръдваха изобщо. Пробвах със сила пак не мърдат. Има ли вероятност да са толкова задръстени, че да не мърдат изобщо, дори и при максимално усилие. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли решение той? Благодаря предварително!Пробвай да завъртиш, по оста металния прът и тогава пак дърпай, ако не разглабяне да се види ко става..![]()
вт ное 02, 2021 9:35 pmkaptagona написа: На 7ма страница ги има. Всичко ми е заводско. Само почистването е през 30 минути по минута и половина. Правих си експерименти но заводските са най добри поне за мен.За дози може, но вентилатора силно зависи от тягата на комина, з амен с алемо завишени, но вс е индивидуално. Ако въздуха е мн почва да гори съсъ св. Жълт пламък подобно н агорелка, тогава топлото отива в комина, пламъкабтрябва да е игрив леко червеникав и да усещал топлината от самата камина.....
вт ное 16, 2021 6:41 pmfirefighterkn написа: Здравейте може ли примерни настройки на Шанек и вентилатор за Алфа плам Дино 27kwАз също я ползвам и на мен ми трябват настройки. Ако има някой нека сподели.
Проблемът е че след няколко часа работа, натрупва пелети в горивната камера.
чет ное 18, 2021 9:54 pmNickolayAt написа: Здравейте!Активен ли е още форума?Смисъл?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: